fcb.portal.reset.password

Sergio Busquets, en una acció amb Canales a Anoeta aquesta temporada / MIGUEL RUIZ-FCB

El partit de Lliga FC Barcelona - Reial Societat es retransmetrà en diversos països i canals, però si al teu país no s’emet no pateixis, perquè es podrà escoltar arreu del món en directe a Ràdio Barça en anglès, castellà i català, i als llocs web internacionals. Recorda que durant el partit podràs consultar, al web del club, el minut a minut i les estadístiques, tant les dels equips com les individuals dels jugadors.

Dissabte 9 de maig del 2015

Los Angeles – 9:00 AM (PST) / Nova York – 12:00 PM (EST)

beIN Sports USA, beIN Sports en Español, Fubo TV, SiriusXM FC, beIN SPORTS CONNECT

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 1:00 PM (Brasília)

ESPN + Andina, ESPN3 South America, ESPN Play Latin America, ESPN + Sur

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.com.br

Amèrica Llatina – Buenos Aires 1:00 PM / Santiago Xile 1:00 PM / Mèxic DF 11:00 AM

ESPN Play Latin America, ESPN Play Argentina, ESPN + Andina, ESPN3 South America, ESPN + Sur, Blue To Go Video Everywhere, Planeta Fútbol

FC Barcelona: @fcbarcelona_es www.fcbarcelona.es

Regne Unit – 5:00 PM

Sky Sports 5/HD, Sky Go Extra, NOW TV, Sky Go

FC Barcelona: @fcbarcelona www.fcbarcelona.com

França – 6:00 PM (CET)

beIN Sports 2

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Barcelona – 6:00 PM (CET)

Movistar TV Fútbol, Canal+ Liga / HD, GOL T, Canal+ Yomvi, C+ Liga Multi, Gol Stadium

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països àrabs – 7:00 PM (Mecca Time)

beIN Sports Arabia 14 HD, beIN Sports Arabia 2 HD, beIN SPORTS CONNECT Arabia

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 7:00 PM (MSK)

Setanta Sports Eurasia +, NTV+ Sport Online, NTV+ Football 2

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Índia – 9:30 PM (IST)

Star Sports HD 4, Star Sports 4 Asia

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Indonèsia – 11:00 PM (WIB)

Fox Sports Indonesia

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Diumenge 10 de maig del 2015

Xina – 0:00 AM (CST)

LeTV, QQ Sports Live, PPLive, Star Sports China, Sina Sports

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i  www.fcbarcelona.cn

Japó – 1:00 AM (JST)

SKY PerfecTV LIVE, WOWOW

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Austràlia – 2:00 AM (Sydney)

Fox Sports Play, Foxtel Play, Fox Sports 3 Australia

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com.

 

                                                                                                                     *Font: Live Soccer.tv


Tornar a dalt