fcb.portal.reset.password

Neymar, en el partit de la primera volta a Riazor / MIGUEL RUIZ-FCB

El partit de Lliga FC Barcelona - Deportivo de la Corunya es retransmetrà en diversos països i canals, però si al teu país no s’emet no pateixis, perquè es podrà escoltar arreu del món en directe a Ràdio Barça en anglès, castellà i català, i als llocs web internacionals. Recorda que durant el partit podràs consultar, al web del club, el minut a minut i les estadístiques, tant les dels equips com les individuals dels jugadors.

Dissabte 23 de maig del 2015

Los Angeles – 09:30 AM (PST) / Nova York – 12:30 PM (EST)

Fubo TV, beIN SPORTS CONNECT, beIN Sports en Español, SiriusXM FC, beIN Sports USA

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 1:30 PM (Brasília)

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.com.br

Amèrica Llatina – Buenos Aires 1:30 PM / Santiago Xile 1:30 PM / Mèxic DF 11:30 AM

DIRECTV Play Latin America, DIRECTV Argentina, DIRECTV Chile, Blue To Go Video Everywhere

FC Barcelona: @fcbarcelona_es www.fcbarcelona.es

Regne Unit – 5:30 PM

Sky Go UK, NOW TV, Sky Sports 5/HD, SKY GO Extra

FC Barcelona: @fcbarcelona www.fcbarcelona.com

França – 6:30 PM (CET)

beIN Sports MAX 5

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Barcelona – 6:30 PM (CET)

Canal+ Yomvi, Movistar TV Fútbol, Canal+ 1 / HD / 30

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països àrabs – 7:30 PM (Mecca Time)

beIN SPORTS CONNECT Arabia, beIN Sports Arabia 16 HD

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 7:30 PM (MSK)

NTV+ Sport Online, Setanta Sports Eurasia, NTV+ Football

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Índia – 10:00 PM (IST)

Star Sports 4 Asia, Star Sports HD 4

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Indonèsia – 11:30 PM (WIB)

RCTI - Indonesia, Fox Sports Indonesia

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Diumenge 24 de maig del 2015

Xina – 0:30 AM (CST)

QQ Sports Live, CNTV Sports, PPLive, Guangdong Sports Channel, CCTV 5+ VIP, G-Sports Channel, LeTV, Star Sports China, Sina Sports

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i  www.fcbarcelona.cn

Japó – 1:30 AM (JST)

WOWOW

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Austràlia – 2:30 AM (Sydney)

Fox Sports Play, Foxtel Play, Fox Sports 4 Australia

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com.

 

                                                                                                                     *Font: Live Soccer.tv

Tornar a dalt