fcb.portal.reset.password

Messi, contra el Celta de Vigo / FOTO: MIGUEL RUIZ

El partit de Lliga RC Celta de Vigo - FC Barcelona es retransmetrà en diversos països i canals, però si al teu país no s’emet no pateixis, perquè es podrà escoltar arreu del món en directe a Ràdio Barça en anglès, castellà i català i als llocs web internacionals. Recorda que durant el partit podràs consultar, al web del Club, el minut a minut i les estadístiques, tant les dels equips com les individuals dels jugadors.

Diumenge 5 de abril del 2015

Los Angeles – 12:00 PM (PST) / Nova York – 3:00 PM (EST)

beIN SPORTS CONNECT, Fubo TV, beIN Sports en Español

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 4:00 PM (Brasília)

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.com.br

Amèrica Llatina – Buenos Aires 4:00 PM / Santiago Xile 4:00 PM / Mèxic DF 2:00 PM

Blue To Go Video Everywhere

FC Barcelona: @fcbarcelona_es www.fcbarcelona.es

Regne Unit – 8:00 PM

Sky Go Extra, Sky Sports 5/HD, NOW TV, Sky Go

FC Barcelona: @fcbarcelona www.fcbarcelona.com

França – 9:00 PM (CET)

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Barcelona – 9:00 PM (CET)

Movistar TV Fútbol, Canal+ 1 / HD / 30

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països Àrabs – 10:00 PM (Mecca Time)

beIN Sports Arabia 13 HD, beIN SPORTS CONNECT Arabia

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 10:00 PM (MSK)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Dilluns 6 d'abril del 2015

Índia – 0:30 AM (IST)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Indonèsia – 2:00 AM (WIB)

Fox Sports Indonesia

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Xina – 3:00 AM (CST)

Star Sports China

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i  www.fcbarcelona.cn

Japó – 4:00 AM (JST)

WOWOW, SKY PerfecTV LIVE

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Austràlia – 6:00 AM (Sydney)

Fox Sports Play, Fox Sports 4 Australia, Foxtel Play

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com.

  *Font: Live Soccer.tv

Tornar a dalt