fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, en el partit de Copa del Rei al Calderón / MIGUEL RUIZ-FCB

El partit de Lliga Atlètic de Madrid - FC Barcelona es retransmetrà en diversos països i canals, però si al teu país no s’emet no pateixis, perquè es podrà escoltar arreu del món en directe a Ràdio Barça en anglès, castellà i català, i als llocs web internacionals. Recorda que durant el partit podràs consultar, al web del club, el minut a minut i les estadístiques, tant les dels equips com les individuals dels jugadors.

Diumenge 17 de maig del 2015

Los Angeles – 10:00 AM (PST) / Nova York – 1:00 PM (EST)

Fubo TV, beIN Sports en Español, beIN SPORTS CONNECT

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 2:00 PM (Brasília)

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.com.br

Amèrica Llatina – Buenos Aires 2:00 PM / Santiago Xile 2:00 PM / Mèxic DF 12:00 PM

Planeta Fútbol, Blue To Go Video Everywhere

FC Barcelona: @fcbarcelona_es www.fcbarcelona.es

Regne Unit – 6:00 PM

Sky Sports 5/HD, Sky Go, NOW TV, SKY GO Extra

FC Barcelona: @fcbarcelona www.fcbarcelona.com

França – 7:00 PM (CET)

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Barcelona – 7:00 PM (CET)

Canal+ Liga / HD, GOL T, Movistar TV Fútbol, Gol Stadium, Canal+ Yomvi

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països àrabs – 8:00 PM (Mecca Time)

beIN SPORTS CONNECT Arabia, beIN Sports Arabia 13 HD

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 8:00 PM (MSK)

Setanta Sports Eurasia, NTV+ Football 3, NTV+ Sport Online

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Índia – 10:30 PM (IST)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Dilluns 18 de maig del 2015

Indonèsia – 0:00 AM (WIB)

RCTI - Indonesia, Fox Sports Indonesia

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Xina – 1:00 AM (CST)

LeTV, QQ Sports Live, Star Sports China

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i  www.fcbarcelona.cn

Japó – 2:00 AM (JST)

WOWOW, SKY PerfecTV LIVE

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Austràlia – 3:00 AM (Sydney)

Fox Sports Play, Foxtel Play, Fox Sports 4 Australia

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com.

 

                                                                                                                     *Font: Live Soccer.tv

Tornar a dalt