fcb.portal.reset.password

Messi lluita una pilota amb Bernat al partit d'anada contra el Bayern de Munic / GERMÁN PARGA-FCB

El partit de Lliga de Campions Bayern de MunicFC Barcelona es retransmetrà en diversos països i canals, però si al teu país no s’emet no pateixis, perquè es podrà escoltar arreu del món en directe a Ràdio Barça en anglès, castellà i català i als llocs web internacionals. Recorda que durant el partit podràs consultar, al web del Club, el minut a minut i les estadístiques, tant les dels equips com les individuals dels jugadors.

Dimarts 12 de maig del 2015

Los Angeles – 11:45 AM (PST) / Nova York – 2:45 PM (EST)

Fox Soccer 2GO USA, SiriusXM FC, Fox Sports GO, Fox Sports 1 USA

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 3:45 PM (Brasília)

Rede GLOBO, BAND i ESPN Brasil

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.com.br

Amèrica Llatina – Buenos Aires 3:45 PM / Santiago Xile 3:45 PM / Mèxic DF 1:45 PM

ESPN + Sur, ESPN Play Argentina, ESPN HD Latin, ESPN Cono Sur, ESPN Cono Norte, ESPN Play Latin America, FOX Play Latin America, ESPN Latin America Andina, ESPN + Andina, FOX Sports Cono Sur, FOX Sports 2 Cono Sur, Fox Sports Cono Sur, ESPN Mexico, ESPN DOS

FC Barcelona: @fcbarcelona_es www.fcbarcelona.es

Regne Unit – 7:45 PM

STV Scotland, UTV, ITV 1 UK

FC Barcelona: @fcbarcelona www.fcbarcelona.com

França – 8:45 PM (CET)

Canal+ France

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Barcelona – 8:45 PM (CET)

TV3, Movistar TV Fútbol, TVE La 1

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països Àrabs – 9:45 PM (Mecca Time)

beIN SPORTS CONNECT Arabia, beIN Sports Arabia 11 HD, beIN Sports Arabia 1 HD

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 9:45 PM (MSK)

NTV+ Football 2, NTV+ Football, Sport Plus, NTV+ Sport Online, NTV+ Football 3

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Dimecres 13 de maig del 2015

Índia – 0:15 AM (IST)

TEN Sports India, TEN Sports LIVE, Ten HD, Ten Action

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Indonèsia – 1:45 AM (WIB)

SCTV, Nex Entertainment

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Xina – 2:45 AM (CST)

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i  www.fcbarcelona.cn

Japó – 3:45 AM (JST)

SKY PerfecTV LIVE

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Austràlia – 4:45 AM (Sydney)

ESPN Australia, ESPN3 Australia, SBS One Australia

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com.

  *Font: Live Soccer.tv


Tornar a dalt