Protagonisme blaugrana en el partit Champions for Life 2014

Ivan Rakitic, capità en el primer temps; i els jugadors del B Adama i Halilovic, han participat en el partit benèfic afavorit per la LFP i l'Unicef

La segona edició del partit benèfic Champions for Life s'ha saldat amb un èxit rotund. Fins a 65 jugadors de la Lliga estatal han participat en la trobada que ha recaptat 405.299 euros per lluitar contra l'Ebola.

Organitzat amb l'inusual format de tres temps de 30 minuts cadascun, el partit, que s'ha decantat cap a la selecció de l'Oest per 3-2, ha estat protagonitzat pel clima de celebració. Tres blaugranes han participat en representació de la selecció de l'Est: Ivan Rakitic, Adama Traoré i Alen Halilovic.

Rakitic ha saltat al terreny de joc en el primer partit com a capità de l'equip de l'Est, que vestien de blanc. Al minut 8, ha realitzat un fort xut des de fora de l'àrea que ha sortit del terreny de joc fregant al pal dret. El croat ha continuat generant perill fins que al minut 17, el jugador del València Rodrigo Moreno ha xutat per l'esquerra des del perímetre de l'àrea i ha marcat el primer gol del partit. L'espanyolista Lucas Vázquez ha marcat el segon en el minut 22. En el 25, Rakitic ha tornat a intentar des de fora de l'àrea, però el seu xut ha sortit fora.

Agraïment

Després de la primera part, el migcampista croat del Barça ha agraït l'oportunitat de participar en l'acte: "Hem acceptat tots la invitació, perquè importa l'ajuda i el que podem fer nosaltres. Gràcies a tots els que han col·laborat i a tots els que estiguin veient el partit".

Els jugadors del Barça B Adama i Halilovic han estat molt actius i incisius durant el segon partit, en el qual han jugat com a eixos de la davantera de l'equip que dirigia José Antonio Camacho. Sens dubte, el que més ho ha intentat durant aquest segon partit ha estat un Adama que ha desplegat talent i personalitat per la banda dreta. El de l'Hospitalet s'ho ha passat bé: ha tingut oportunitats, ha fet vistós el joc de l'Est i ha donat verticalitat al matx. Halilovic, hàbil, s'ha dedicat a buscar forats en la defensa del rival.

El tercer gol del partit l'ha marcat el porter Kameni de penal. I els dos últims gols, que han donat la victòria a l'Oest, dirigits per Milinko Pantic, han estat obra del jugador del Rayo Leo Baptistão.