fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, contestant als seus seguidors de Facebook / MIGUEL RUIZ

Gerard Piqué ha participat aquest dijous a la tarda en un Q&A amb els seguidors de la seva pàgina de Facebook. El defensa del Barça ha contestat a una trentena de preguntes procedents de tot el món. “Crec que podem fer grans coses aquesta temporada”, escrivia sobre les aspiracions immediates.

Hi ha hagut preguntes de tot tipus. Per exemple: “Quin és el teu gol preferit?” Piqué, amb un somriure als llavis, no ha dubtat: “El meu favorit és el 2-6 al Bernabéu”. També hi ha hagut interès per saber qui considera que és el defensa més destacat amb el qual ha compartit vestidor. “Ferdinand i Puyol”, indicava el central. “Drogba i Cristiano Ronaldo” són els davanters més difícils de marcar, segons ell. Quant al millor jugador amb el qual ha jugat, no hi ha hagut discussió: “Leo Messi”.

“El meu millor moment al Barça va ser el triplet”, confessa. D’altra banda, Piqué ha revelat als internautes quins van ser els seus ídols d’infància: “Stóitxkov i Koeman”. I ha fet públics els esports a què li agradaria haver-se dedicat si no fos futbolista: “Bàsquet i tennis”.

“M’agrada i és important”

En finalitzar l’activitat, Piqué explicava com havia viscut l’experiència. Reconeixia: “Era la primera vegada i ha anat força bé”. Una de les coses que més l’ha sorprès és la curiositat dels seus seguidors. I ho tenia clar: “M’agrada i és important estar connectat amb els fans. S’ha de tenir un tracte especial”.

Entra a la pàgina de Facebook del FC Barcelona


Gerard Piqué respon els seus fans de Facebook... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();