fcb.portal.reset.password

Pedro, en una jugada individual davant el Nàpols / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El canari ha estat un dels destacats aquesta nit i s’ha mostrat molt actiu, especialment a la segona meitat de l’enfrontament, en què ha tingut diverses ocasions per obrir el marcador. Tot i la derrota, la primera d’aquesta pretemporada, el canari s’ha mostrat satisfet amb el joc de l’equip i ha afirmat que han fet un millor partit que davant el Niça. “Ens hem trobat bé i hem tingut oportunitats per guanyar”, ha assegurat. I ha afegit: “A la punta d’atac no hem estat encertats de cara a gol”.

“Estar ben col·locats, pressionar i intentar ajudar els companys” són les premisses que Luis Enrique vol inculcar als seus jugadors, aspectes que, segons Pedro, “estem intentant recuperar”. “Anirem treballant al llarg de la temporada. Els resultats arribaran segur”.

Sobre Bravo, l’extrem canari creu que ha estat “correcte” i que ha fet “un gran partit”. Tot i l’errada als minuts finals, que ha acabat en el gol de la victòria per als italians, Pedro ha volgut treure ferro a l’assumpte: “Això li pot passar a qualsevol. El felicito pel gran partit que ha fet aquesta nit”.

Després del partit, Ivan Rakitic i Claudio Bravo, que ha debutat amb l’equip, també han parlat a la zona mixta:

Ivan Rakitic

“Cada dia em sento millor, amb més confiança, i m’entenc millor amb els meus companys. Fa poc que estic aquí, però vull anar millorant a poc a poc cada dia”.

“En general ha estat un bon partit i hem pogut marcar algun gol”.

“Sempre volem guanyar. S’ha de veure el partit i el joc. Crec que hem fet moltes ocasions, ho hem fet bé i hem d’anar agafant confiança”.

Sobre Bravo: “Són coses que poden passar. Crec que ha fet un bon partit i això no treu la confiança que tots tenim en ell”.

Claudio Bravo

“Sento un gran orgull per haver completat el meu primer enfrontament. Espero que en siguin molts més”.

Sobre l’errada en el gol: “Són coses que passen en aquesta posició. S’ha de seguir treballant”. “Estic tranquil. Sé el que valc i del que sóc capaç”.Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();