OGC Niça – FC Barcelona: Colofó a una setmana de ‘stage’

OGC Niça – FC Barcelona: Colofó a una setmana de ‘stage’

El conjunt blaugrana tanca la preparació lluny de Barcelona amb un amistós a terres franceses Podrien debutar amb el primer equip els fitxatges Bravo, Rakitic i Mathieu i també Rafinha, que va perdre’s el primer compromís per lesió

El FC Barcelona afronta aquest dissabte (20.45 hores, TV3 i La Sexta) el seu segon test de pretemporada. Després d’una setmana de treball intens a Birmingham, l’equip s’ha desplaçat avui mateix a Niça per enfrontar-se al conjunt de la ciutat, l’OGC. El partit es disputa 14 dies després del primer a Huelva i suposa el tret de sortida a la setmana amb més compromisos amistosos de tot l’estiu, abans de jugar el dia 6 contra el Nàpols a Ginebra i el dia 9 contra l’HKJ Hèlsinki a la capital finesa.

L’hora dels mundialistes

El partit serà força especial per als quatre jugadors que podrien debutar. Són els nouvinguts Bravo, Rakitic i Mathieu i també Rafinha, que després de jugar cedit al Celta podria estrenar-se com a jugador del primer equip un cop superada la lesió que li va impedir participar en el primer amistós a Huelva.

D’altra banda, podrien estrenar-se en aquesta temporada 2014/15 tots els mundialistes que van incorporar-se a la dinàmica del primer equip el 24 de juliol. Són Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta i Pedro. Si fos així, només Alves, Mascherano, Neymar Jr i Messi no haurien debutat encara. Tampoc Song, que va haver de deixar la concentració de Birmingham el primer dia per motius familiars.

El Niça, pràcticament a punt

El rival serà un equip una mica més rodat que el blaugrana. L’OGC Niça arrenca la Ligue 1 el dia 9 d’agost, cosa que converteix el seu duel amb el FC Barcelona en l’última gran prova abans de l’inici de la competició. Els homes de Claude Puel, que van assolir la salvació amb patiment la temporada passada, han perdut el porter David Ospina, però han incorporat Julien Vercauteren i l’internacional suec Niklas Hult.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut