fcb.portal.reset.password

Sergio Busquets amb familiars i amics a la festa de celebració del títol de Lliga de Campions / MIGUEL RUIZ - FCB

La festa de la consecució de la Lliga de Campions es va traslladar de la gespa de l’Estadi Olímpic de Berlín a l’Aeroport Berlín-Tempelholf, un dels parcs més grans de la capital alemanya i ara convertit en un dels punts neuràlgics de la ciutat que acull nombroses activitats.

Unes 2.500 persones es van reunir en aquest indret emblemàtic, que 24 hores abans havia acollit el sopar oficial de la UEFA previ a la final. Només arribar els convidats es van trobar amb la sorpresa que la façana de l’Aeroport de Tempelholf tenia sobreimpressionada la imatge dels campions, l’escut del Barça i s’hi podia llegir ‘Lliga, Copa i Champions’.


Els jugadors del Barça va tenir un espai reservat on van poder compartir amb els familiars i amics el títol de campions d’Europa. Però l’ampli espai també va reunir molts altres convidats com els membres de la Junta Directiva, encapçalats pel president Josep Maria Bartomeu. El màxim mandatari del Club va ser una de les últimes persones a incorporar-se a la festa ja que va haver d’atendre els moltíssims mitjans de comunicació. També hi havia alguns dels representants institucionals del país, com el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, així com personalitats vinculades a l’entitat blaugrana.

Tornar a dalt