Neymar Jr i Dani Alves es juguen el pas a les semifinals del Mundial

Neymar Jr i Dani Alves es juguen el pas a les semifinals del Mundial

El Brasil s’enfronta aquest divendres a la selecció de Colòmbia en el partit de quarts de final amb la classificació en joc Neymar Jr, ja recuperat de les molèsties posteriors al partit de vuitens, estarà a disposició de Luis Felipe Scolari

El Brasil i Colòmbia es juguen aquest divendres (22 h, GolT/T5) una plaça a les semifinals del Mundial. Els blaugranes Neymar Jr i Dani Alves, amb la resta de companys de la ‘canarinha’, tenen la possibilitat d’accedir al penúltim esglaó abans d’aixecar el trofeu de la Copa del Món. L’estadi Castelão de Fortaleza serà l’escenari d’un enfrontament entre equips sud-americans que es preveu intens i igualat. I és que els brasilers tindran davant un combinat colombià que està oferint molt bona imatge en el campionat.

Neymar Jr, disponible

Després de les molèsties que va arrossegar arran del partit de vuitens de final contra Xile, el blaugrana Neymar Jr s’ha recuperat i estarà a disposició del seleccionador, Luis Felipe Scolari. El cop al genoll dret i les molèsties musculars a la cuixa esquerra han quedat enrere, i el ‘10’ de la ‘canarinha’ sortirà a l’onze titular. Dani Alves també té molts números de formar part d’un onze inicial que buscarà la classificació per a semifinals.

Dos equips en forma

La ‘canarinha’, però, no ho tindrà gens fàcil per accedir a les semifinals, i és que davant tindrà una de les seleccions que millors sensacions està donant al públic del Mundial. Els ‘cafeteros’, dirigits per José Pekerman, arriben als quarts de final invictes. A la fase de grups van sumar els 9 punts possibles després de guanyar Grècia (3-0), la Costa d’Ivori (2-1) i el Japó (1-4), i en els vuitens es van desfer de l’Uruguai amb un clar 2-0. A més, el combinat colombià compta amb el Pitxitxi del Mundial a les seves files. James Rodríguez és, amb cinc gols, el màxim golejador per davant de Leo Messi, Neymar Jr i Thomas Müller.

El Brasil tampoc ha perdut cap partit en el Mundial, i s’està mostrant com un equip sòlid defensivament i eficaç en atac. Després de superar la fase de grups amb 7 punts, va eliminar Xile als vuitens de final a la tanda de penals. Neymar Jr és, fins ara, l’home més destacat de la ‘canarinha’. Tots els atacs passen per les seves botes i ja ha marcat quatre gols. Així doncs, la ‘verde-amarela’ buscarà el que tot el Brasil desitja: seguir endavant en el Mundial del qual en són l’amfitrió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut