Munir, amb una contusió, s’incorpora a la sub-21

Les proves realitzades aquest dilluns confirmen que el jugador no pateix cap lesió muscular afegida El tècnic Luis Enrique perd 12 jugadors a causa dels compromisos internacionals

Les proves realitzades aquest dilluns confirmen que el jugador Munir El Haddadi només pateix una contusió al bessó dret sense lesió muscular afegida. El jugador, que va ser substituït a Vila-real al minut 59, s’incorporarà finalment a la convocatòria de la selecció espanyola sub-21.

Per tant, el jove del planter participarà en els dos compromisos de la selecció que entrena Albert Celades, en els partits contra de dijous contra Hongria i de dimarts que ve contra Àustria. En aquesta convocatòria també hi és el blaugrana Sergi Roberto.

A banda de Munir El Haddadi i Sergi Roberto, el tècnic Luis Enrique tampoc podrà comptar amb altres 10 jugadors del primer equip, a causa dels compromisos internacionals. Es tracta de Sergio Busquets, Pedro Rodríguez, Marc Bartra i Jordi Alba (Espanya); Neymar Jr (Brasil); Javier Mascherano (Argentina); Claudio Bravo (Xile); Ivan Rakitic (Croàcia); Rafinha (Brasil sub-21) i Jérémy Mathieu (França), que va entrar a última hora per cobrir la baixa de Koscielny (Arsenal).

En canvi, Leo Messi es queda a Barcelona per precaució a causa d’una sobrecàrrega a l’adductor dret. El ‘10’ del Barça es perdrà el Partit per la Pau que es juga aquesta nit a Roma i tampoc podrà participar en l’amistós Alemanya-Argentina, una reedició de la final de l’últim Mundial del Brasil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut