fcb.portal.reset.password

Presentació de Luis Suárez / FOTO: MIGUEL RUIZ/FCB

"Estava deprimit però ara gaudeixo amb Messi i Neymar", destaca la 'Gazzeta dello Sport' sobre la notícia de la presentació de Luis Suárez amb el FC Barcelona. I és que l'arribada de davanter uruguaià al Barça és notícia. Els mitjans internacionals s'han fet ressò de la primera roda de premsa oficial del davanter com a jugador del Barça. "Per al Pistolero va ser un dia especial", escriuen a 'Ovación', el suplement esportiu del diari uruguaià 'El País'; "La catarsi de Luis", titula 'El Observador': "va ser una sensació molt bonica debutar al Camp Nou", ressalten a la capçalera de Montevideo.

La premsa internacional al Camp Nou

Les edicions digitals dels diaris de tot el món destaquen les ganes de Suárez d'iniciar una nova etapa a les ordres de Luis Enrique. Periodistes de tot el món han lloat les virtuts com a atacant de la nova estrella blaugrana. Els corresponsals que van assistir a la presentació també van assenyalar que la seva arribada a Barcelona marca un nou inici en la carrera de l'exestrella del Liverpool. Thiago Arantes, d'ESPN del Brasil, va assegurar que la seva incorporació al FC Barcelona "l'ajudarà molt en la seva carrera com a jugador". "Aportarà molt al Barça", va dir. També va voler subratllar les virtuts de Suárez com a davanter: "És un jugador amb un xut llunyà potent, molt bo en l'un contra un i que pot adaptar-se a diferents posicions d'atac: per les bandes, com a fals '9' o com a davanter centre ".

"Un jugador que desperta molt d'interès"

El corresponsal de la BBC Tom Burridge va dir: "Em va impressionar molt veure tanta gent de tot el món al Camp Nou i que molts d'ells parlessin de Suárez. És un jugador que desperta molt d'interès, sobretot a Anglaterra, per com va jugar al Liverpool. Molts creuen que va ser el millor jugador de la Premier la temporada passada ", recorda. "Pels seus gols, corre molt ràpid amb la pilota, ataca..., és molt perillós". Burridge assenyala que al Barça gaudirà d'un nou estatus perquè "estarà envoltat de jugadors del seu mateix nivell; aquí hi ha molt de talent; serà molt interessant veure’l jugar amb Messi i Neymar ".
"És un jugador que ho té tot", va recordar per a Barça TV Pete Jenson, periodista de l'irlandès 'The Independent'. "L'any passat, el 70% dels gols que va marcar el Liverpool van sortir de les seves botes". Suárez és "un bon recanvi per si Messi no pot jugar en algun partit. És perfecte per jugar al Barcelona".

L'arribada de l'uruguaià al Camp Nou provocarà que els mitjans britànics "estiguin més pendents del Barça, encara que sempre estem pendents del Barça", ha apuntat. "Quan Luis Suárez diu que és un somni jugar en aquest club no és un invent, perquè sempre ha reconegut que volia jugar aquí. És una ambició de veritat i l'ha complert". Per Jenson és "un jugador com cap altre al món, perquè té l'estranya barreja d'agressivitat, intensitat i el toc i l'habilitat del bon davanter". El representant del francès 'L'Equipe' Lionel Dangoumau va dir de Suárez que és "el millor atacant del món avui dia" i que la seva presència a l'equip blaugrana "afegeix interès mediàtic a França".


Los medios intenacionales celebran la llegada... per fcbarcelona
Tornar a dalt