fcb.portal.reset.password

Leo Messi, durant l'acte d'aquest dijous / MIGUEL RUIZ-FCB

Leo Messi ha repassat l’actualitat del primer equip en un acte celebrat a Barcelona aquest dijous a la tarda. El ‘10’, en un gran moment de forma, ve de signar un hat-trick contra el Llevant i afronta el tram final de temporada amb la màxima confiança. Repassem les seves frases més destacades.

Sobre el seu moment personal:

“Em trobo bé, feliç de com estan sortint les coses. Vull seguir ajudant. L’any passat no va ser un any bo. Va haver-hi inconvenients dins i fora del camp, però ara vull que això canviï”.

“Ja no tinc 17, 18, 19, 20 o 21 anys, quan el teu cos no nota res. Creixes, et fas gran, i això es nota. Ara intento cuidar-me en els descansos i mirar més el que menjo”.

“Des dels meus inicis he canviat molt. He madurat i he après moltes coses de dins i fora del camp. D’aquell Messi queda alguna cosa, però poques”.

Sobre el moment de l’equip:

“L’equip està intentant assolir tot el que juguem. Som el Barça i estem obligats a lluitar per tot. No volem que es repeteixi el que va passar la temporada passada, quan no vam guanyar res”.

“Crec que des d’Anoeta hem canviat la nostra actitud. Les ganes. Sortim al camp d’una altra manera. L’equip va voler canviar i ho va aconseguir, mentre que abans d’aquell partit també ho intentàvem però no ho aconseguíem”.

“Ara ens agrada arribar ràpid a l’altra porteria i aprofitar els espais que deixa el rival. També seguim conservant l’estil Barça, el de tenir la pilota. Això no ho hem perdut, però hem afegit el tema del contracop, cosa que abans no fèiem tant”.

“El canvi de l’equip s’ha notat. Estem en una bona dinàmica, en un bon nivell. Som conscients que no s’ha assolit res encara, però si estem en aquest nivell podem aconseguir coses”.

Sobre el Màlaga, amb el qual es va empatar a la primera volta:

“Juguem de locals. Quan jugues a casa els partits es plantegen d’una manera diferent que quan ho fas com a visitant”.


Leo Messi: "Estoy feliz por cómo están saliendo... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();