fcb.portal.reset.password

Recull de portades del rècord de Messi / FOTOMUNTATGE - FCB

Al recull de portades es destaca el nou rècord de Leo Messi. A la premsa esportiva catalana, ‘Mundo Deportivo’ obre amb una portada a doble pàgina: “Sempre Messi”, i destaca: “Leo va superar el rècord de Zarra i, amb 253 gols, ja és el millor de la història”. ‘SPORT’: “No te’n vagis mai, Leo!”, i destaca que l’argentí ja és el màxim golejador de la història de la Lliga. ‘L’Esportiu de Catalunya’ obre amb una gran fotografia de Messi mantejat pels seus companys: “Està tot dit”, i menciona l’homenatge que li van retre tant els jugadors com el Club a peu de camp.

A la premsa esportiva estatal, ‘MARCA’ li dedica un espai a dalt de tot de la portada: “Rei gol”. També el diari ‘AS’: “Messi va batre Zarra en gran”, i destaca que el ‘10’ va marcar un hat-trick i va superar en dos gols els 251 del mític davanter basc. A la premsa generalista, ‘La Vanguardia’ dedica la foto de portada a l’argentí: “Messi engrandeix la seva llegenda”. També ho fa ‘El Periódico’: “Més que Zarra”. El diari ‘ARA’ li dedica la part de baix de la seva portada, amb una fotografia de Messi mantejat: “Rendits als peus de Messi”. ‘El Punt-Avui’ també li dedica la portada: “Trio de gols per a un rècord històric”. A la premsa estatal, ‘El País’ dedica la portada al crac argentí: “El Camp Nou aclama Messi”.

A la premsa internacional, a Argentina es destaca amb grans portades els 253 gols de Messi. ‘Olé’: “El nostre Messi”, i destaca el rècord del ‘10’. El mateix fan ‘Clarín’ –“El rècord de gols que ageganta la llegenda”– i ‘La Nación’ –“Messi, per sobre de tots”. Finalment, a Itàlia, ‘Corriere dello Sport’ destaca en portada: “Messi, un triplet per la llegenda”. El rècord també apareix a les portades de ‘La Gazzeta dello Sport’ i ‘Tuttosport’.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();