Messi i Mascherano, preparats per als vuitens de final

Messi i Mascherano, preparats per als vuitens de final

El rival, Suïssa, va classificar-se en la segona posició d’un grup que va liderar França Messi, que ha marcat 4 gols en tres partits, és el jugador més incisiu dels de Sabella

Aquest dimarts l’Argentina de Leo Messi i Javier Mascherano disputa els vuitens de final del Mundial del Brasil del 2014. Els argentins, que són pràcticament l’últim equip a començar aquests vuitens, se les hauran amb Suïssa -18 hores, Arena de Sao Paulo-, una selecció que va fer un bon paper a la fase de grups i que, excepte contra França, contra la qual van caure per 5-2, ha gaudit de grans minuts de joc en els partits.

Sota la batuta de Leo Messi, que ha fet 4 gols en 3 partits i ha estat escollit l’MVP del matx en tots, l’Argentina busca el pas als quarts de final. El seu rival, en cas de triomf, sortirà de l’eliminatòria que disputaran els Estats Units i Bèlgica i es jugaria el 5 de juliol.

El seleccionador argentí, Alejandro Sabella, ha estat preparant amb els seus homes, ja a Sao Paulo des d’ahir, aquest transcendental partit de dimarts amb el gran dubte de Sergio Agüero, que segueix fent treball específic de recuperació de les molèsties al bíceps femoral de la cama dreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut