Messi i Mascherano, a la preselecció d’Argentina per a la Copa Amèrica 2015

Messi i Mascherano, a la preselecció d’Argentina per a la Copa Amèrica 2015

Els dos blaugranes formen part de la llista de 30 jugadors que el Tata Martino ha disposat de cara a la competició que es jugarà de l’11 de juny al 4 de juliol a Xile

L’extècnic blaugrana Tata Martino, actual seleccionador argentí, ha donat a conèixer aquest dilluns la llista de preselecció d’Argentina de cara a la Copa Amèrica 2015. Entre els 30 preseleccionats estan inclosos els dos jugadors argentins del FC Barcelona, Lionel Messi i Javier Mascherano, dos dels pilars bàsics de l’equip argentí. D’aquesta manera, de la mà del Tata Martino, la selecció argentina tractarà de guanyar un torneig que no aconsegueix des del 1993 i intentarà treure’s l’espina de la passada final del Mundial 2014, quan es va quedar a les portes del títol en perdre en la final contra Alemanya (1-0). A finals de maig, el seleccionador donarà a conèixer la llista definitiva de 23 jugadors.

La competició més important de seleccions al continent americà tindrà lloc a Xile i es disputarà entre els dies 11 de juny i 4 de juliol. Els argentins estan enquadrats en el grup B, amb Uruguai, Paraguai i Jamaica. Messi i Mascherano no seran els únics representants blaugrana a Xile, ja que Neymar Jr ja va ser convocat pel Brasil.

Porters: Mariano Andújar (Catania), Sergio Romero (Sampdoria), Nahuel Guzmán (Tigres), Agustín Marchesín (Santos Laguna).

Defenses: Pablo Zabaleta (Manchester City), Facundo Roncaglia (Genoa),  Martín Demichelis (Manchester City), Ezequiel Garay (Zenit de Sant Petersburg), Nicolás Otamendi (València), Lucas Orban (València), Milton Casco (Newell's), Marcos Rojo (Manchester United), Federico Fernández (Swansea).

Migcampistes: Javier Mascherano (FC Barcelona), Lucas Biglia (Lazio), Enzo Pérez (València), Fernando Gago (Boca), Javier Pastore (PSG), Roberto Pereyra (Juventus), Ever Banega (Sevilla), Federico Mancuello (Independiente), Erik Lamela (Tottenham), Nicolás Gaitán (Benfica), Maximiliano Rodríguez (Newell's).

Davanters: Carlos Tevez (Juventus), Angel Di María (Manchester United), Ezequiel Lavezzi (PSG), Lionel Messi (FC Barcelona), Sergio Agüero (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Nàpols).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut