fcb.portal.reset.password

Messi, amb Issa N’Diaye, en el documental 'Sueños de héroes'

Lionel Messi és admirat arreu del món pel seu futbol, per la seva humilitat i per jugar en un club com el Barça. Per a molts nens d’arreu del món, conèixer en primera persona el futbolista argentí és tot un desig. Un somni que ha pogut complir el jove senegalès Issa N’Diaye, un nen que viu a Saly, un petit poble del Senegal que té la malària com un dels principals problemes.

La història d’Issa N’Diaye i Leo Messi s’ha vist reflectida en el documental ‘Sueños de héroes’, que explica com la visita del jugador argentí va  trencar la rutina d’aquest poble de pescadors de la costa senegalesa i també va canviar la vida d’Issa N’Diaye. “Recordo que el viatge va ser molt bonic, vaig viure coses molt espectaculars i vaig conèixer una mica com es viu allà”, explica Leo Messi, que va promoure la distribució de 400.000 mosquiteres (amb la seva silueta impresa) per prevenir l’impacte de la malària. El somni d’Issa N’Diaye s’ha complert encara més quan ha pogut viatjar a Barcelona i visitar la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on Leo Messi ha compartit una estona amb ell.

El documental ‘Sueños de héroes’ ha estat dirigit per Xavier Barange i Luciano Olivera i s’ha estrenat aquest dijous en el marc del Festival BCN Sports Film.

           BACKSTAGE ¨SUEÑOS DE HEROES¨ from Mundo Leo on Vimeo.

TRAILER SUEÑOS DE HÉROES from Mundo Leo on Vimeo.

Tornar a dalt