fcb.portal.reset.password

Messi, a l'acte de presentació de l'acord entre Gillette i el FC Barcelona. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

[[DES_1]]“Estem treballant molt bé en els entrenaments i ho intentem portar a terme en els partits. L’equip està en creixement i anem pel bon camí. Té molt a créixer quan agafem bé tot el que vol l’entrenador”. Ho diu Leo Messi. L’argentí, imatge de l’acord entre la precisió de Gillette i la del Barça, ha comparegut davant dels mitjans per parlar de diversos temes de l’actualitat blaugrana.

Per exemple, sobre els canvis produïts per l’arribada de Luis Enrique a la banqueta. Segons ell, “quan hi ha un tècnic nou es treballa diferent”. Continuava: “Ens envia un missatge de com vol les coses i nosaltres l’intentem assumir el més aviat possible per guanyar títols”. A nivell tàctic, Messi comentava: “Ara els davanters juguem més per dins i abans ho fèiem amb extrems oberts. Però a mi no m’ha demanat res diferent”.

“Tinc molta llibertat per moure’m, això sí que m’ho va dir el tècnic, perquè hi ha dues referències més de davanters”, afegia. El ‘10’ en aquest inici de curs no només està destacant en l’apartat golejador, també en el capítol d’assistències. “Són moments i situacions”, creu. I recordava: “Jugant amb davanters per dins hi ha més possibilitats de fer passades de gol, encara que en els altres anys també en vaig fer”.
Jugant amb davanters per dins hi ha més possibilitats de fer passades de gol, encara que en els altres anys també en vaig fer
Messi també ha fet una valoració positiva de l’aportació de les noves incorporacions. “Els fitxatges han estat de primer nivell, molt bons, i s’han adaptat molt ràpid. Hi ha un grup molt bo, amb moltes ganes de fer les coses bé”, comentava. I és que l’atacant ha reiterat una vegada més el seu interès en el col·lectiu i assegurava: “No competeixo amb ningú, els premis individuals són els que menys m’interessen”.

En presència d’alguns periodistes brasilers a l’Espai Roma del Camp Nou, Leo Messi ha tractat la seva “connexió” amb Neymar. Deia: “És la segona temporada que estem junts, cada vegada ens coneixem més i juguem més a prop. És un grandíssim jugador i és un plaer compartir terreny de joc amb ell”. Fora de la gespa, també hi ha sintonia. “Tinc molt bona relació amb ell, es un noi fabulós”, sentenciava.


Leo Messi: "Vamos por el buen camino" por fcbarcelona

El rècord de Zarra

Leo Messi, amb 248 dianes, es troba a només tres d’igualar Telmo Zarra com el màxim golejador de la història de la Lliga. Durant l’acte, l’argentí ha parlat de la fita així: “Ara mateix no penso en el rècord, però és maco ser el màxim golejador d'una de les millors lligues del món. Arribarà quan hagi d'arribar".

Tornar a dalt