fcb.portal.reset.password
Els jugadors del primer equip han realitzat diferents accions del Club i compromisos amb patrocinadors

Els jugadors del primer equip realitzen diferents accions del Club i compromisos amb patrocinadors / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Els jugadors del primer equip realitzant les accions / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tots els jugadors de la primera plantilla, a més de Luis Enrique, han dedicat bona part del matí a complir amb diferents accions de Club i amb compromisos amb patrocinadors. En acabar l’entrenament, els jugadors, dividits en diferents grups, han participat en aquestes activitats,  entre les quals hi havia la campanya que el Club està preparant per al Nadal, una gravació per a la Marató de TV3, un esdeveniment amb el patrocinador Maurice Lacroix i una trobada amb nens de la Fundació.

Aquest ha estat el motiu de l’endarreriment de Mascherano en la roda de premsa d’aquest dijous. El jugador argentí no ha pogut comparèixer fins a les 14.25 hores.

Des d’aquesta temporada aquest tipus d’accions promocionals s’agrupen en un dia al mes per tal de facilitar la participació de tots els jugadors de la plantilla i, d’aquesta manera, donar sortida als nombrosos compromisos establerts.

Tornar a dalt