fcb.portal.reset.password

Mathieu, durante la rueda de prensa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jérémy Mathieu ha estat el jugador protagonista a la roda de premsa prèvia del PSG-Barça. El francès torna a casa, però això no li suposa un al·licient especial. “Important sí, però no hi ha pressió extra, és un partit més”. El defensa va jugar diversos partits al Parc dels Prínceps a l’inici de la seva carrera i fins i tot hi va marcar una diana amb el Sochaux. “En tinc bons records, com aquell gol”, declarava.

També s’ha pronunciat sobre la baixa definitiva de Zlatan Ibrahimovic, que s’acabava de saber. "Sense Ibrahimovic el PSG és diferent, canvia el seu joc”. I afegia: “Volia jugar contra ell, però la seva baixa és millor per a nosaltres". En aquest sentit, Mathieu no ha volgut adoptar el paper de favorit. Segons ell, “el PSG té lesionats, però també altres grans futbolistes per jugar aquest partit. Internacionals i de nivell molt alt”. Això sí, avisava: “Som aquí per treure els tres punts”.

Això de ben segur serà més fàcil si el Barça segueix imbatut. Mathieu, un dels artífexs de la seguretat a la rereguarda, assegurava: “És un bon repte mantenir la porteria a zero. La defensa comença a l’atac i quan tothom fa la seva feina és més fàcil. Serà un partit molt difícil, intentarem no encaixar i mantenir la dinàmica”.

Personalment, el central es mostrava satisfet pel seu rendiment. Amb modèstia, comentava: “Intento fer el màxim possible per ajudar l’equip. Jugo com al València. És el mateix estil i estic content que la gent em vegi bé”. L’anècdota l’ha protagonitzat quan ha definit Leo Messi com un “noi simpàtic” i li ha agraït la bona acollida que li ha ofert.

Tornar a dalt