fcb.portal.reset.password

Mathieu va concedir una entrevista als mitjans del Club després de ser presentat / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jérémy Mathieu va concedir la seva primera entrevista com a jugador del Barça després de la presentació oficial davant dels mitjans. Barça TV i fcbarcelona.cat han recollit les primeres impressions del francès com a futbolista blaugrana: “Donaré el 100% de mi mateix i espero que tot surti bé al camp”. El defensa és conscient que el FC Barcelona suposa un pas endavant en la seva carrera i accepta el repte: “És difícil venir després d’algú com Carles Puyol, però demostraré que el Barça ha pres una bona decisió fitxant-me”.

El francès, durant l’entrevista, explica que va començar a jugar a futbol amb 5 anys a l’equip del seu poble, que amb 13 anys va passar als equips formatius del Sochaux i que em 17 anys va debutar amb el primer equip. Amb 30 anys arriba al Barça, i assegura que “l’edat et dóna més tranquil·litat i experiència a l’hora de tractar amb la premsa i l’entorn”. “Estic preparat per a la pressió”, afegeix.

No tindré cap problema per adaptar-me. Parlo més castellà i tinc confiança en la meva qualitat. Crec que ara toca parlar sobre la gespa

El nou ‘24’ del Barça va començar a entrenar-se amb els seus companys divendres, i confia en una ràpida adaptació a l’equip: “No tindré cap problema per adaptar-me. Parlo més castellà que quan vaig arribar al València i tinc confiança en la meva qualitat. Crec que ara toca parlar sobre la gespa”. Al vestidor s’ha trobat amb Jordi Alba, amb qui va coincidir tres temporades al València. “Segur que m’ajuda a integrar-me en el grup”, afirma en aquest sentit.

He vingut al Barça per guanyar tots els títols que no he guanyat fins ara

Mathieu reconeix quina és la seva principal motivació en la nova etapa que ara comença: “He vingut al Barça per guanyar tots els títols que no he guanyat fins ara”. També destaca un dels seus referents blaugrana en la figura d’Éric Abidal, defensa i francès com ell: “És una persona molt important al Club en tots els sentits, i mereix tota l’estima del Barça”.

[[BOTOVERMELL::BARÇA FANS++Entrevista a Mathieu::https://fans.fcbarcelona.cat/detall/noticia/premium/mathieu-el-protector-esquerra-part-1::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Jérémy Mathieu: "Estoy preparado para la presión" por fcbarcelona
Tornar a dalt