fcb.portal.reset.password

Javier Mascherano, a la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Després de l’aturada per compromisos internacionals, Javier Mascherano ha estat el primer blaugrana a comparèixer en roda de premsa. Durant la intervenció, l’argentí ha parlat força de les últimes declaracions de Leo Messi sobre el seu futur. El seu company d’equip i de selecció ha defensat de forma vehement que el ‘10’ mai ha expressat cap malestar envers el Club. “Jo sempre he llegit d’ell agraïments cap al Barça”, afirmava.

És més, després de compartir concentració amb l’Argentina, se sentia una veu autoritzada per afirmar el següent: “El veig molt content i feliç jugant aquí. Està en un bon moment”. Per tant, Mascherano s’ha negat a comentar una possible sortida de Messi, ja que, segons ell, “és una cosa que no ha dit”.

“Un mes important”

D’altra banda, l’argentí ha indicat d’on ve i, sobretot, on vol anar el Barça. “Sabem que ara ve un mes en què hem d’afrontar els tres objectius. És un mes important, hem d’intentar guanyar-ho tot per marxar de la primera meitat de la temporada amb bones sensacions”.

El primer dels esculls serà el Sevilla, dissabte al Camp Nou. Per ell, “s’ha d’anar partit a partit aconseguint victòries”. Continuava: “Ara el més important és el Sevilla. És un gran rival, està fent les coses molt bé, amb les idees molt clares i amb un entrenador que sempre fa jugar bé els seus equips”.
El Sevilla és un gran rival, està fent les coses molt bé, amb les idees molt clares i amb un entrenador que sempre fa jugar bé els seus equips
Alhora, Mascherano reconeixia que a l’equip li va anar bé el triomf en l’última jornada després d’haver perdut contra el Celta i en el Clàssic. “La victòria a Almeria ens va fer marxar a les seleccions amb la tranquil·litat dels resultats, però sabent que s’ha de millorar”. I afegia: “Les derrotes sempre generen dubtes i coses negatives. Guanyar és una confirmació de confiança i de sensacions. Per això era important vèncer a Holanda i a Almeria”.

Sobre el nivell d’exigència al Barça, basat en èxits del passat recent, el ‘14’ blaugrana manifestava: “El llistó és alt, però no em resigno. Hem d’intentar posar el millor de nosaltres per, si no es pot arribar a aquella excel·lència, estar-hi a prop”.


Mascherano: "Veo a Messi muy contento y feliz... por fcbarcelona
Tornar a dalt