fcb.portal.reset.password

Mascherano, amb el president Bartomeu. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Javier Mascherano ha signat aquest migdia a les instal·lacions del Club la millora i l’ampliació del seu contracte amb el FC Barcelona per a les pròximes quatre temporades, fins al 30 de juny de 2018, més una temporada opcional i amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

Un cop ha signat el seu nou contracte, Mascherano ha expressat la seva felicitat i s’ha mostrat molt confiat en el futur proper: “Sóc molt feliç per seguir en aquest gran club i compartir vestidor amb grans jugadors. La il·lusió d’aquesta temporada és que les coses surtin molt bé. Tenim il·lusions renovades després d’haver viscut una temporada amb moments difícils”. A més, Mascherano ha tornat a demostrar el seu lligam amb el Club: “La idea és tenir compromís amb aquest club fins a l’últim dia de contracte. Tant de bo pugui estar a l’alçada de la institució”.

L’acte de signatura ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, del vicepresident esportiu Jordi Mestre i del director esportiu Andoni Zubizarreta.


Mascherano: "Tenemos ilusiones renovadas" por fcbarcelona
Tornar a dalt