fcb.portal.reset.password

Rakitic, Mascherano i Ter Stegen, davant de la premsa / MIGUEL RUIZ - FCB

En el segon torn de rodes de premsa de l’Open Media Day previ a la final de Lliga de Campions, Javier Mascherano, Ivan Rakitic i Ter Stegen han valorat la cita de dissabte i han destacat els perills que es trobaran a Berlín. “Sabem la qualitat que té el Juventus, els respectem i haurem d’igualar la seva intensitat, però portarem el pes del partit”, deia Rakitic per començar. El vestidor és conscient de la dificultat que té guanyar una Champions, tot i l’eufòria de l’entorn després d’aixecar els títols de Lliga i Copa. “Seria un acte de supèrbia pensar que la final no es pot escapar”, ha assegurat Mascherano. L'argentí també ha rebutjat l'adjectiu d'invencibles: "No hi ha ningú invencible. És una paraula que no existeix al futbol".

La de dissabte serà la primera final de Lliga de Campions per a Rakitic i Ter Stegen. Tots dos s’han mostrat molt il·lusionats. “Estic content i preparat per al partit. Vull seguir el camí de les últimes setmanes i ajudar l’equip a guanyar”, explicava l’alemany. El croat, per la seva banda, ha reconegut: “Sabem que necessitem fer el millor partit possible perquè ens espera un equip molt treballat a qui ningú li ha regalat res”.

A continuació detallem les declaracions més destacades de Javier Mascherano, Ivan Rakitic i Marc-André ter Stegen:

Mascherano

“Seria un acte de supèrbia pensar que el títol no es pot escapar. Tenim un rival en les mateixes condicions, que també opta al triplet, però farem tot el possible perquè no s’escapi”.

“Preparem la final igual que els 59 partits que hem jugat fins ara. És una bona oportunitat per fer història amb el FC Barcelona”.

“No hi ha ningú invencible. És una paraula que al futbol no existeix, perquè hi ha moltes circumstàncies que no estan al nostre abast i que poden decidir el partit”.

“L’eufòria de la gent no té res a veure amb les nostres sensacions i no la podem controlar. Les sensacions del vestidor sí que les podem controlar. Sabem que arribar bé no et dóna garanties de res”.

“Guanyar qualsevol títol sempre és una gran sensació. En el cas de la Champions, a més, et dóna un prestigi especial. Tant de bo dissabte les nostres carreres facin un pas més”.

“Hi ha situacions en què quan Messi té la pilota depèn d’ell mateix, no del que faci el rival”.

Rakitic

“Arribem en el millor moment. Pot ser un dia molt especial, però preparem el partit com sempre”.

“Sabem la qualitat que té el Juventus, els respectem al màxim i haurem d’igualar la seva intensitat, però portarem el pes del partit”.

Ter Stegen

“Hem fet una gran temporada defensiva. Ho hem fet bé en tots els aspectes perquè estem concentrats durant tot el partit”.

“És una gran oportunitat, no només per a mi, sinó per a tot l’equip. Hem d’estar orgullosos de la temporada i acabar-la de la millor manera”.

“Gaudeixo molt veient Messi marcar, però és igual qui decideix el partit si al final pots acabar aixecant el trofeu”.

“Buffon és un gran porter, no puc dir res de nou sobre ell. Ha fet una de les seves millors temporades i és una bona oportunitat per a ell de guanyar la Champions, però jo també la vull guanyar”.


Previa final Champions: RPMascherano, Rakitic y... by fcbarcelona
Tornar a dalt