fcb.portal.reset.password

Mascherano, en un entrenament / MIGUEL RUIZ-FCB

Javier Mascherano ha fet un repàs de l’actualitat blaugrana durant l’acte de presentació de l’onzena edició dels ‘Relats Solidaris’, un llibre del qual l’argentí serà la imatge d’enguany.

El joc de l'equip

“No és fàcil jugar tots els partits al mateix nivell. Encara que a molts partits no brillem, l’equip té nivell competitiu, aquell que et porta a lluitar en tots els fronts. A dia d’avui tenim tot en les nostres mans. Tractarem de seguir millorant. Passarem per moments complicats per seguir amb vida en totes les competicions i l’equip ha de demostrar de què està fet"

Noms propis

“L’ovació a Xavi no em sorprèn. He escoltat moltes ovacions a ell, per tot el que representa a aquesta institució. És el jugador que més títols ha guanyat amb el FC Barcelona i un dels màxims ídols en la historia d’aquest Club. Tan de bo que es pugui quedar per tot el que aporta. Representa tot el que és un jugador del FC Barcelona, com s’ha e comportar i per tant és un exemple pels que pugen”

“Alves ha estat dels millors jugadors que ha tingut aquest Club, amb un gran rendiment. M’agradaria que seguís, és una persona impressionant. És un noi molt divertit i molt professional, que ens dóna un gran rendiment”

“Sergi Roberto és un noi que s’adapta a moltes posicions, no només la de pivot defensiu. Li dona moltes variants a l’entrenador i a l’equip. Luis Enrique li ha donat confiança en aquesta posició. Més competència, fa pujar el nivell de tots nosaltres. L’únic beneficiat és l’equip i es nota setmana rere setmana”

Compartir posició amb Sergio

“Som dos perfils diferents. Crec que és impossible substituir a Sergio per la qualitat que té, perquè és un migcampista fet per aquest equip. La diferència entre el meu joc i el seu és que Sergio és més posicional, manté molt bé la posició i li dona més fluïdesa al joc. Jo tracto de donar-li rigor físic a l’equip, estar més pendent de les ajudes. Això no vol dir que no puguem jugar junts. Som dos tipus de migcentres diferents, i per l’estil al que juga el FC Barcelona, a l’equip li va molt millor el joc de Sergio que el meu”

“Quan em toca jugar tracto de fer-ho de la millor manera. Quan no jugo, tracto d’entrenar i lluitar, i donar suport als que estan jugant”

El partit a Sevilla

“El proper partit és important com són els altres set. Son tres punts, però és una sortida complicada. Ve jugant molt bé, sobretot a casa. És un molt bon, posarà les coses difícils. Tots els que venen seran difícils, els altres equips també es juguen coses i no serà fàcil”

Els golejadors en defensa

“Mai m’ha tornat boig això de marcar. He marcat pocs gols, fins i tot jugant de migcentre. En l’equip, mentre els jugadors defensius puguin aportar en l‘ofensiu, molt millor”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();