fcb.portal.reset.password

Mascherano ha parlat aquest dilluns en roda de premsa / MIGUEL RUIZ-FCB

Només 90 minuts separen el FC Barcelona d’una nova final de la Lliga de Campions. El partit contra el Bayern de Munich genera “molta il·lusió” a l’equip perquè el premi serà el bitllet per a Berlín. “El premi és molt gran: jugar una final de la Lliga de Campions”, ha dit Javier Mascherano, tot assegurant que “farem el que calgui per arribar-hi”.

En la roda de premsa prèvia al partit de dimarts, Mascherano ha parlat dels següents temes:

El premi

“Juguem per aconseguir objectius i defensar el prestigi d’un club com el FC Barcelona. El partit de demà ens genera molta il·lusió. La il·lusió de poder jugar una final de la Lliga de Campions. Per un jugador de futbol, és un dels partits més importants que es poden jugar”

“Una final d’Europa és un dels partits més importants que es poden jugar, com també ho és aquesta semifinal. Jugues contra jugadors de primera classe mundial. Són partits que un somiava jugar de petit. En el meu cas, intento gaudir-ho i viure-ho amb molta intensitat. Mai se sap quan es podrà repetir”

El plantejament

“Per la nostra manera d’entendre el futbol, hem d’anar a buscar el partit i la victòria. Si intentem canviar, ens equivocarem. Serem fidels a nosaltres mateixos”

“Farem el que portem fent tot l’any, tenint en compte la qualitat del rival, però buscant la porteria contrària

“Un partit està ple de coses que no es poden preveure. Per no posar en risc l’eliminatòria hem de ser nosaltres mateixos. Sabem jugar d’una única forma”

El rival

“Coneixem l’entrenador d’aquest club molt bé i ens va tocar viure en carn pròpia el que genera aquest estadi. No ens fiem gens del que pot passar. El Bayern és un club amb molta història, són alemanys. Nosaltres també tenim les nostres eines per trobar la victòria”

Eufòria

“Està bé que la gent s’il·lusioni, això vol dir que ho fomentem des del camp. Òbviament, dins el grup, analitzem les coses d’una altra manera. Sabem que serà un partit molt difícil i complicat i per ser a Berlín haurem de fer les coses gairebé perfectes”

“Quan s’arriba a una etapa tan crucial, s’ha de gestionar tot amb frivolitat. Hem d’anar partit a partit i el més important és el que tenim ara”


Mascherano: "Haremos lo que haga falta para... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();