Mascherano: “Fa 24 anys que esperem aquest partit”

Mascherano: “Fa 24 anys que esperem aquest partit”

El jugador blaugrana afronta els dies previs a la disputa de la primera semifinal d’un Mundial per a l’Argentina des del 1990 Holanda serà el rival de l’‘albiceleste’: “Aquestes oportunitats passen de tant en tant i no les pots deixar passar”

Javier Mascherano va ser l’encarregat, juntament amb el seu company Basanta, de valorar davant dels mitjans de comunicació l’accés de l’Argentina a les semifinals del Mundial. Serà la primera vegada que l’‘albiceleste’ jugui la penúltima ronda d’una Copa del Món des del 1990. “Fa 24 anys que els argentins estem jugant aquest partit. Són oportunitats que tens de tant en tant i no les pots deixar passar”, assegurava el ‘14’ del Barça i de l’Argentina.

Holanda, el rival

Els d’Alejandro Sabella tindran davant una selecció holandesa dirigida per l’extècnic blaugrana Louis van Gaal. “Sabem que Holanda és perillosa al contraatac, haurem de prendre precaucions”, advertia Mascherano. En la mateixa línia, comentava que “en una semifinal de Mundial mai hi ha res fàcil”.

Amb “il·lusió de seguir avançant”, el combinat argentí encara una semifinal que es preveu igualada, com la majoria dels partits de la fase final del Mundial. “L’equip ha anat de menys a més”, opinava el Jefecito. Per acabar, el jugador blaugrana va reconèixer que les expectatives són grans: “El que vam fer contra Bèlgica als quarts de final engrandeix les expectatives de la gent, i haurem d’estar a l’altura”.

El Brasil es prepara sense Neymar Jr

A les instal·lacions de Granja Comary, mentrestant, la selecció del Brasil va començar a preparar la seva semifinal contra Alemanya després del cop que va suposar la lesió de Neymar Jr. La del blaugrana, a més, no serà l’única baixa que tindrà la ‘canarinha’, ja que el defensa Thiago Silva es perdrà el partit per sanció. Dani Alves, que no va ser titular en el partit de quarts contra Colòmbia, es va exercitar amb la resta de companys amb l’únic objectiu de dedicar un triomf a Neymar Jr que donaria l’accés a la gran final de Maracanà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut