fcb.portal.reset.password

El partit que el Barça va jugar l'any passat a l'Etihad Stadium / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest dimarts a les 19 hores ha finalitzat el termini per fer les sol·licituds d’entrades per al partit de Lliga de Campions entre el Manchester City i el FC Barcelona, que correspon a l’anada dels vuitens de final i que es jugarà el 24 de febrer. Des de dilluns, quan es va obrir el procés, els socis han demanat un total de 784 entrades agrupades en 344 peticions. Per tant, tots els sol·licitants podran anar a veure en directe el partit a l’Etihad Stadium, ja que els socis no han sol·licitat més entrades que les que estaven disponibles per a aquest col·lectiu (1.715), i per tant no hi haurà sorteig.

Recordem que per a aquest partit el FC Barcelona disposava d’un total de 2.521 entrades que tenen un preu únic de 77 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.715) i les penyes (428). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

A partir de dimecres el Club es posarà en contacte amb els socis corresponents per fer el cobrament final de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida.

Tornar a dalt