fcb.portal.reset.password

Luis Suárez està llest per al seu debut. El davanter, sancionat per la seva acció durant l’Uruguai-Itàlia disputat el 24 de juny al Mundial, podria estrenar-se com a culer aquest dissabte al Santiago Bernabéu, una vegada finalitzat el període de la sanció imposada per la FIFA.

Cal recordar que el nou ‘9’ del FC Barcelona ja va disputar el Trofeu Joan Gamper i un amistós amb el Barça B contra la selecció d’Indonèsia Sub-19. A més, va ser protagonista durant la setmana passada en recollir la Bota d’Or que l’acredita com el màxim golejador d’Europa de la temporada 2013/14 (juntament amb Cristiano Ronaldo).

Bones estrenes

Ara és el torn del debut oficial. Si Luis Enrique ho considera oportú, serà en un Clàssic de Lliga. Fins ara, les estrenes amb els seus nous clubs en Lliga han estat molt efectives. Amb el Liverpool, el 2011, va tardar 11 minuts des que va ingressar al camp fins que va marcar el seu primer gol com a ‘red’. Abans, amb l’Ajax també havia vist porteria en el seu primer partit (als 42 minuts) i al Groningen va tardar només 36 minuts.

Consulta l'especial del fitxatge de Luis Suárez pel FC Barcelona.

Tornar a dalt