fcb.portal.reset.password

Luis Suárez, a la presentació davant els mitjans de comunicació / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]]65 mitjans, més de 100 periodistes, 20 televisions... La sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou s'ha quedat petita per a la presentació de Luis Suárez davant els mitjans de comunicació. El jugador uruguaià, que dilluns ja va tenir la sort de jugar uns minuts amb la samarreta blaugrana al Trofeu Joan Gamper, ha explicat les seves primeres sensacions com a jugador del Barça. En primer lloc, s'ha mostrat agraït per la confiança que han dipositat en ell, des del president Josep Maria Bartomeu fins als seus nous companys, passant per l'afició, que dilluns li va brindar una gran ovació durant la presentació de l'equip. "Gràcies per fer complir el somni de jugar al FC Barcelona". El '9' del Barça ha explicat que des de petit tenia la il·lusió de ser jugador blaugrana. "Quan es va donar la possibilitat de poder venir no ho vaig dubtar".

Quan encara no s'han complert 24 hores del seu primer partit amb el FC Barcelona, Luis Suárez ha reconegut que trepitjar la gespa del Camp Nou va ser especial. "Mai havia jugat aquí. Em va encantar però encara no m'ho puc creure. No m'imagino que s'estigui complint un somni tan bonic".No m'imagino que s'estigui complint un somni tan bonic
Ara li toca treballar per estar a disposició de Luis Enrique un cop finalitzi la sanció de la FIFA, que vencerà el 24 d'octubre. Coincidirà amb el Clàssic de Lliga al Bernabéu. "M'entrenaré dur i treballaré fort perquè així el dia que pugui debutar estigui bé físicament". Ha reconegut que la possibilitat de poder entrenar-se ja al costat dels seus companys li permet que el dia a dia li passi més ràpid. "Saber que et queden dos mesos és difícil però ja ho he assumit. La meva mentalitat està posada en entrenar-me per estar llest a finals d'octubre".El que em fan mal són els peus de no fer servir les botes de futbol
En relació amb la sanció, Luis Suárez vol passar pàgina com més aviat millor. "La sanció és la que és i cal acceptar-la". "Després del que va passar estava molt deprimit. Havia d'acceptar la realitat i després vaig demanar perdó. Ja és tema del passat. Cal pensar en el present i en el Barcelona". En aquest sentit, ha explicat que durant aquestes setmanes en què s'ha entrenat en solitari ha reforçat el seu genoll. Però ha puntualitzat: "El que em fan mal són els peus de no fer servir les botes de futbol".

Luis Suárez també ha dit que no es veu com una estrella. "Per mi les estrelles són al cel. El que vinc a fer és aportar alguna cosa per ajudar l'equip a aconseguir títols". I el preocupa que el mirin amb lupa a partir d'ara. "Estic acostumat a aquests reptes", ha apuntat.


Suárez: "Gracias por hacerme cumplir un sueño" per fcbarcelona

Rep el cotxe oficial, un Audi

Després de la roda de premsa, Suárez s’ha desplaçat a l’interior de l’Estadi, on ha rebut el seu cotxe oficial, un Audi A7 TDI quattro de color negre, de mans de Pepe Soler-Roig, responsable d’Events i Patrocinis d’Audi.


Tornar a dalt