fcb.portal.reset.password

Luis Suárez ha comparegut davant els mitjans després de l'entrenament / MIGUEL RUIZ

L’1-3 del Parc dels Prínceps és un bon avantatge per al FC Barcelona. Malgrat tot, Luis Suárez no se’n refia: “Sabem que tenim el resultat a favor, però el PSG té jugadors de moltíssima qualitat i haurem d’afrontar el partit del Camp Nou amb la mateixa intensitat que la setmana passada”. El jugador uruguaià s’ha mostrat prudent i ha assegurat, per tant, que “el més perillós és pensar que ho tenim fet”.

Luis Suárez, protagonista del partit d’anada a París amb dos dels tres gols blaugrana, està demostrant un alt nivell de forma. Sobre les seves últimes grans actuacions amb la samarreta del Barça, Suárez ha reconegut: “Sento que estic ajudant, i sóc feliç per això, però el més important és que l’equip estigui bé i avanci per bon camí fins al final de temporada”.

A més, l’uruguaià ha tractat altres temes d’interès que repassem en les frases següents:

“Sempre vaig somiar jugar a la Champions. Em motiva cada partit europeu, i més amb el Barça. Hem de seguir en aquest camí per aconseguir el que tots els jugadors volen, que és guanyar la competició”

“Tothom coneix la trajectòria d’Ibra. Sempre ha estat entre els tres i cinc millors jugadors del món i això reflecteix la qualitat que té. És molt important per al PSG i sabem que haurem de vigilar molt amb ell”

“Vaig estar molt temps sense jugar i al principi em va costar una mica, però sempre em vaig sentir bé amb els companys i la ciutat”

"Ni crec que sóc el millor quan marco ni em considero el pitjor quan cometo alguna errada i la reconec"

“És un privilegi compartir vestidors amb jugadors d’aquesta qualitat i els tres som conscients que hem de treballar pel grup”

“Agraeixo als companys el tracte que vaig rebre des que vaig arribar i la confiança que m’han donat. Amb sacrifici i treball tot es treu endavant”

“Sóc molt autocrític amb mi mateix i durant un temps vaig sentir que no estava ajudant l’equip. Però tothom em va donar suport i això és el que em va donar forces per seguir endavant”


Luis Suárez: "No lo tenemos hecho" by fcbarcelona
Tornar a dalt