fcb.portal.reset.password

L'entrenador del FC Barcelona durant el partit /MIGUEL RUIZ-FCB

L'entrenador del Barça ha celebrat la rotunda victòria del seu equip. Satisfet, l'asturià ha fet balanç en roda de premsa d'un triomf que deixa els barcelonistes a tan sols un punt del líder, el Reial Madrid. "Ha estat una molt bona nit per a nosaltres. Però al llarg d'una temporada, segur que hi haurà sorpresa per a tots", ha advertit prudent.

A continuació, les declaracions del tècnic:

"És un privilegi per a un entrenador tenir Messi i és un reconeixement que el faria extensiu a tot el grup. Quan un equip genera tantes ocasions i sap patir, només queda pensar que un és més fort quan planteja les coses de manera col·lectiva".

"Dominar diferents aspectes del joc ens beneficia. I en algunes jugades hem estat més directes".

"L'ideal quan plantegem un partit és el del joc d'atac, però després el partit et marca quan un equip és capaç d'avançar línies com l'Athletic. Sabem el potencial que tenim a dalt i m'agrada aprofitar els nostres recursos ofensius".

"Tenim una exigència: ser un equip més directe. Però sí que és cert que a un equip se'l pot guanyar de moltes maneres".

"Al llarg de les temporades, per a tots els equips hi ha moments pitjors i millors. Aquest torneig el guanyarà el més regular i caldrà esperar al final. No convé treure pit ara i pensar coses rares; ara toca estar preparat per millorar el nostre rendiment, que serà la clau per al que queda de temporada. De moment seguim segons".

"No hi ha hagut cap canvi. Seguim treballant el mateix i amb la mateixa idea. El Barça és el mateix des de la jornada 1 a la 30. Els jugadors no són màquines. A vegades estan millor i d'altres no tant, però no hem canviat res. El Barça és el mateix al llarg de la temporada. Ens agradaria donar una imatge sempre bona, però no pot ser".


Luis Enrique: "No conviene sacar pecho ahora" por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();