fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, a la roda de premsa / MIGUEL RUIZ-FCB

En la roda de premsa prèvia a la penúltima jornada de Lliga, en què el Barça es pot proclamar campió al camp de l’Atlètic de Madrid, l’entrenador Luis Enrique no ha amagat el seu desig d’acabar la feina com més aviat millor. “És una final, ens dóna l'oportunitat de conquerir un títol de Lliga”, manifestava. Definia el partit com “molt bonic”, pel que s'hi juguen el Barça i l’Atlètic, “la tercera posició”.

És per això que veu un matx “obert i interessant”. “L’afrontarem amb la mateixa idea, amb l’al·licient de poder ser campions. És una oportunitat que volem agafar”, declarava. Alhora, ho tenia clar: “Al Calderón, si no hi ha intensitat i encert serà molt difícil. Els jugadors veuen que el premi està a l’abast i és motivador”.

A continuació repassem, per temes, el més destacat de la compareixença de Luis Enrique:

A un pas de la glòria

“Comencem a ser conscients que podem fer una cosa que només s’ha fet un cop a la història del Club. Té molta dificultat arribar aquí i molta dificultat conquerir els tres títols. Hem de fer tres grans partits”.

“Sabem que hem d’acabar la temporada amb la màxima intensitat si volem aconseguir resultats”.

“El meu estat continua sent el mateix, el que es respira al voltant és un optimisme positiu”.

La visita de Bartomeu al vestidor

“El president ha vingut més cops al llarg de la temporada. Avui ha donat suport a l’equip en aquest tram final”.

L’estat físic de Luis Suárez

“Està bastant millor, però demà valorarem com està i decidirem”.

El precedents amb l’Atlètic

“Els tres enfrontaments anteriors ens serveixen per valorar i analitzar. Vam fer tres bons partits i per això vam guanyar, però sabem que és un rival fort”.

L’última Lliga

“No he vist ànims de revenja respecte a l’any passat. L’Atlètic va ser just campió, va fer una temporada espectacular i única”.

L’equip tècnic

“M’envolto dels millors col·laboradors. Com més repartida estigui la feina, més podrem acotar. Estic encantat amb ells”.


Luis Enrique: "Para nosotros el partido es una... por fcbarcelona
Tornar a dalt