fcb.portal.reset.password

Luis Enrique Martínez parla amb Javier Mascherano / MIGUEL RUIZ - FCB

Per Luis Enrique, els tres punts de Granada signifiquen “objectiu acomplert”, ja que, “després de venir d’un partit de Champions, ha estat molt important” aquesta victòria a domicili. “Hem aconseguit l’objectiu de quedar-nos a un punt del líder”, ha afirmat Luis Enrique.

En la roda de premsa posterior al partit, l’entrenador asturià s’ha mostrat “molt content i satisfet pel treball fet per l’equip en unes condiciones especials”. I és que les condicions del terreny de joc no han estat les millors, com ha reconegut el tècnic blaugrana: “Cal felicitar els dos equips per haver intentat jugar amb aquesta gespa. Els dos equips han intentat combinar en aquest camp i això és destacable”.

Sobre l’estil de joc: “En cada partit l’adversari fa una cosa diferent. En aquest partit hem intentat ser més directes i aprofitar-nos de les segones jugades”, ha subratllat Luis Enique, per qui “l’equip ha entès bé la manera de jugar”.

Sobre Luis Suárez: “Des que va començar a jugar, ha estat un Suárez a un nivell molt alt, fent molta feina. Ara potser és més espectacular i us hi fixeu, més però continua sent molt especial i fent molta feina per a l’equip”.

Abel Resino, entrenador del Granada


“La pilota circula i bota malament i perjudica la situació del joc”.

“Ara comença la nostra Lliga, perquè tenim menys marge. Estic content amb el joc de l’equip. Avui hem jugat amb un gran. Els detalls marquen la diferència entre els dos equips”.

“Havíem estudiat el Barça i sabíem que no podiem concedir cap ocasió. Sabem que és un equip que s’esmuny per qualsevol forat”.


Luis Enrique: “Objetivo cumplido" por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();