Luis Enrique: “La base del nostre equip ha de ser la competència feroç”

Luis Enrique: “La base del nostre equip ha de ser la competència feroç”

El tècnic ha valorat de forma positiva la victòria davant l'Hèlsinki, un partit del que va afirmar que li “va agradar l'equip en tot” Malgrat mostrar-se content pel joc de l'equip ha declarat que encara “cal millorar en molts aspectes”

El Barcelona ha disputat aquest dissabte a Finlàndia el quart partit de la pretemporada, després de la victòria a Huelva, l'empat a Niça i la derrota en Ginebra contra el Nàpols. A Finlàndia el conjunt blaugrana ha realitzat un gran partit i s'ha imposat per 6 gols a 0 al HJK Hèlsinki. Luis Enrique s'ha mostrat content pel resultat. “M'ha agradat l'equip en la pressió després de perdre la pilota, em va agradar en tot”, ha declarat el tècnic asturià, encara que també va recalcar que encara “cal millorar en molts aspectes”. També va afirmar que li ha agradat “veure coses que hem treballat”.

Preguntat pel seu rival, Luis Enrique ha assegurat que “si arriba’m a sortir a mig gas ens haguessin complicat la vida”. També ha parlat sobre l'absència dels últims internacionals que es van incorporar als entrenaments el dimarts passat: “Han arribat fa quatre dies i no tenien ritme, prefereixo que facin dues sessions a Barcelona. Van a jugar molts partits perquè la temporada és molt llarga”.

En ser preguntat pel repartiment dels minuts entre els joves, el tècnic ha afirmat que li agrada que “es guanyin les oportunitats entrenant”. “El que ells em donin jo l'hi retornaré en forma de minuts. Els convido a tots al fet que es desvisquin per jugar en el Barça", ha afegit l'asturià, que també ha recalcat que estava “content de l'aportació dels jugadors” en el partit davant el conjunt finlandès. En aquest sentit, ha afirmat que “la base del nostre equip ha de ser la competència feroç per jugar”.

Luis Enrique no ha volgut desvetllar qui serà el porter titular, però si ha lloat el nivell dels tres amb els quals explica en plantilla. “Bravo té el 33% ,33 també per a Jordi i 33 per Ter Stegen. Estan els 3 igual, estan els tres molt bé. Tinc tres porters molt bons”, ha respost el tècnic amb contundència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut