fcb.portal.reset.password

Luis Enrique s'ha mostrat molt satisfet en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

“No hi ha dubte que hem fet un partit molt complet. Hem estat a un nivell molt alt”. Així de satisfet es mostrava Luis Enrique en roda de premsa després de la gran victòria del seu equip contra un Atlètic de Madrid “de màxima dificultat”. El 3-1 final ha reflectit un bon espectacle per part del Barça, culminat amb tres gols de Neymar, Suárez i Messi. “La imatge d’avui és agradable per a tots els culers”, destacava l’asturià.

Tot i la gran imatge oferta per l’equip, Luis Enrique no permet desfermar l’eufòria. “Totes les victòries reforcen l’equip, però només tenim tres punts més i això és molt llarg”, ha advertit. En aquest sentit, el tècnic blaugrana ha explicat que sempre reconeix el seu equip: “Quan guanyem tothom està més content, però l’equip és el mateix quan juga bé i quan és més imprecís”.Totes les victòries reforcen l’equip, però només tenim tres punts més i això és molt llarg

El partit al Camp Nou, com és habitual, ha estat marcat per la intensitat i el ritme alt. “Quan jugues amb l’Atlètic saps que jugues amb un equip intens. M’agrada la idea que tenen, però avui hem merescut més que ells”, ha reconegut Luis Enrique. El tècnic també ha recordat que “el Barça intenta jugar igual a casa i a fora. Al Camp Nou és més senzill perquè tens les condicions del camp a favor i l’afició al costat”.

Els 81.658 espectadors que han acudit al Camp Nou han viscut un gran ambient durant els 90 minuts, i Luis Enrique ha agraït aquest suport en sala de premsa: “El comportament de l’afició ha estat increïble. M’encanta que la gent estigui tan integrada amb l’equip, amb ells som més forts”. A continuació, ha afegit: “Mai he vist l’afició posant en dubte l’equip”. Per acabar, l’asturià ha tornat a sortir al pas de rumors, i ha estat contundent: “L’escut, el vestidor, el Camp Nou i l’afició són els líders de l’equip”.


Luis Enrique: "Hemos hecho un partido muy... per fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();