fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant el partit / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Luis Enrique s’ha mostrat satisfet pel to mostrat per l’equip contra el PSG. “Hem estat a un bon nivell. Hem fet un partit seriós, contra un rival complicat, que s’ha tancat molt al darrere i que s’ha avançat en el marcador”, ha declarat el tècnic un cop acabat el partit que tancava la fase de grups de la Lliga de Campions.

Sobre els canvis tàctics introduïts, ha declarat: “Som més forts si tenim la possibilitat d’utilitzar més dibuixos. D’aquesta manera el rival no sap què esperar de nosaltres”. El tècnic Laurent Blanc, de fet, ha reconegut la seva sorpresa pel 3-4-3 del FC Barcelona. “L’equip ha interpretat bé el que volíem”, ha assegurat Luis Enrique.Som més forts si tenim la possibilitat d’utilitzar més dibuixosEl 3-1 assegura la primera plaça del grup F. “Era un partit que havíem de guanyar sí o sí perquè el nostre objectiu era liderar el grup. I això hem fet. Ara veurem si l’avantatge de ser primers és tan important com es diu”, ha seguit.

No ha volgut decantar-se a favor d’un rival o un altre a la ronda de vuitens: “Seria una falta de respecte preferir un equip. I si dic un que no vull i ens toca... Nosaltres hem complert amb la nostra part. Segur que el rival que ens toqui tampoc estarà content”.


Luis Enrique: "Hemos estado a un buen nivel" per fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();