fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en el partit de Copa del Rei contra l'Elx / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Luis Enrique ha destacat la bona feina feta per l’equip davant l’Elx, que és la que s'ha estat fent durant bona part de la temporada però que en algunes ocasions no ha obtingut bons resultats. “Crec que l’equip ha estat intens, ràpid, amb canvis de posicions i molt atents a les pèrdues. No hem donat opcions al rival. Pel que fa a l’actitud i el comportament ha estat el de sempre”, ha dit el tècnic blaugrana.

Una actitud, que segons el tècnic, reconeixen els aficionats barcelonistes. “La nostra afició té confiança en nosaltres. Veig que tenen fe perquè veuen que l’equip té actitud”. “Estic superconfiat que donarem la cara durant tota la temporada i intento transmetre aquesta confiança a l’equip”, ha expressat Luis Enrique en aquest sentit. Tot i així sap que hi ha molt marge de millora en el joc, malgrat que al llarg d’aquests primers mesos s’han pogut veure bons partits. “La majoria de partits ens hem trobat rivals que es tanquen al darrere i això és complicat encara que els nostres jugadors estiguin acostumats. No conec cap equip del món que hagi jugat bé les 38 jornades. Ni el millor Barça de la història”.

El tècnic ha restat importància a alguns xiulets que s’han pogut escoltar durant el partit i només ha volgut reconèixer el suport que els jugadors reben de l’afició del Camp Nou. “Vull valorar de manera positiva el suport als jugadors, que són els que ho necessiten perquè ells són els protagonistes”. I és que Luis Enrique ha recordat que el suport que rep l’equip per part dels aficionats “és bàsic per optar als títols”.


Luis Enrique: "Estoy superconfiado que daremos... per fcbarcelona

“Bartomeu és generós anunciant les eleccions”

També ha valorat l’anunci del president Josep Maria Bartomeu de celebrar eleccions un cop finalitzi la temporada. “Em sembla un gest generós del president i la seva Junta Directiva”, ha apuntat Luis Enrique. I espera que aquesta decisió rebaixi la tensió que demana el president per afrontar aquesta recta final del curs. “Esperem que tingui raó, que aporti una mica de calma i afrontem aquesta segona part com més junts millor”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();