fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en acabar la roda de premsa / MIGUEL RUIZ-FCB

A la roda de premsa prèvia a la tornada de les semifinals de Copa a Vila-real, l’entrenador Luis Enrique Martínez ha parlat de com afronta el Barça el moment decisiu de la temporada. Hi arriba viu en les tres competicions. Segons ell, “estem en un moment òptim de resultats i de forma, i busquem que això ens porti als títols”. A continuació repassem el més destacat de la compareixença del tècnic blaugrana agrupat per temes.

El Vila-real

“Té una plantilla molt compensada, amb un gran entrenador. Té recursos per complicar la vida a qualsevol equip. Sabem que necessitem fer un bon partit i anar a guanyar el partit”.

“El Vila-real que conec de la Lliga no s’assembla al dels tres partits que hem jugat contra ells. Participen menys en el futbol associatiu. Suposo que demà es veurà una versió més ofensiva. És un dels millors equips del campionat”.

“Fins que no comenci el partit tindrem el dubte de com sortirà el Vila-real. Amb el 3-1 de l’anada, en algun moment hauran d’avançar línies”.

Com cal afrontar la tornada

“L’objectiu és guanyar el partit, d’aquesta manera segur que no hi ha sorpreses”.

"Em condiciona que Luis Suárez i Mascherano estiguin apercebuts. Ho tindrem en compte".

“Marcar un gol seria més que important, però no especularem en cap moment, serem seriosos i farem el nostre futbol d’atac. L’objectiu és tenir la pilota”.

El paper dels davanters

"El que més es veu és el que marca el gol i assisteix, els puntes han de donar amplitud, generar espais, pressionar després de pèrdua...".

El liderat de la Lliga, a 2 punts

“L’objectiu sempre és guanyar tots els partits i arribar al final de Lliga amb opcions en tots els títols. Estem en aquesta línia. I com més a prop del líder, millor”.


Luis Enrique: "Estamos en un momento óptimo" por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();