fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, a la sala de premsa a Xipre. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

En la roda de premsa prèvia a la cinquena jornada de la Lliga de Campions a Xipre, el tècnic Luis Enrique Martínez ha explicat què creu que es trobarà el Barça davant l’Apoel: “Esperem un partit semblant al que es va jugar a la primera volta, intentarem portar el pes del partit. Espero d’ells un comportament defensiu similar, amb molt pocs espais i això sempre crea problemes”.

I és, que segons l’asturià, és un rival que té un perill clar. “Una gran virtut és que encaixa pocs gols. Sap el que fa en fase defensiva. I costa fer-li ocasions de gol clares”, avisava.

Superar els mals moments

Els locals lluitaran per la tercera plaça, mentre que els visitants ho faran per la primera. Amb l’equip classificat, Luis Enrique reconeixia obertament que preferia “jugar la tornada dels vuitens a casa”. “Necessitem els punts per ser primers, una vegada aconseguit l’objectiu prioritari. L’Apoel és ara l’escull que cal superar i després mirarem què passa a l’altre partit del grup”, manifestava.L’Apoel és ara l’escull que cal superar i després mirarem què passa a l’altre partit del grup
La golejada i el joc contra el Sevilla, en el duel més recent, ha retornat confiança a l’equip. L’entrenador blaugrana ho té clar: “Els mals moments acompanyen els equips grans i saber-los superar forma part de l’èxit en una temporada”.

“Em sap molt greu per Vermaelen”

Un jugador que no està passant precisament per un bon moment és Thomas Vermaelen. Deia Luis Enrique: “És un tema delicat quan es repeteixen lesions. Em sap molt greu, perquè ens ajudaria molt. Des de dins hem d’estar donant-li suport perquè es recuperi aviat”. D’altra banda, preguntat per l’aportació de Xavi, responia: “És únic i irrepetible per perfil, rendiment i qualitat. És el nostre capità, bàsic per a nosaltres quan juga i quan no ho fa”.

Tornar a dalt