fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant el partit contra el València / MIGUEL RUIZ - FCB

Després de la victòria contra el València, el FC Barcelona surt "reforçat, no, reforçadíssim". Luis Enrique ho té clar, i així és com creu l'entrenador del FC Barcelona que afectarà el resultat el seu equip de cara al final de temporada. Un triomf sofert, però molt valuós, que s'ha començat a gestar amb un gol matiner de Luis Suárez.

"Hem tingut un inici meravellós, però hem comès errors per la pressió alta del rival. A la segona meitat ens hem reestructurat i hem pogut controlar més el partit. L'enfrontament se'ns ha posat on volíem. Per a nosaltres és un gran resultat. És un dia per felicitar tots els jugadors perquè s'han buidat, tot i no tenir la gasolina habitual", ha comentat Luis Enrique.

L'entrenador asturià, que ha volgut lloar el treball dels seus futbolistes i l'esforç realitzat, ha fet, a més, lesd eclaracions destacades següents:

"La victòria és justíssima, perquè la clau del futbol és l'efectivitat".

"Estic satisfet amb l'actitud dels meus jugadors durant tots els partits. Podrem analitzar si hem estat millor o pitjor, però l'actitud és immillorable. I aquesta és una condició clau per a nosaltres".

"Aquests jugadors porten el gen guanyador de sèrie. Des del primer dia he vist que volen guanyar títols i treballen molt per això".

"Alguns jugadors no han pogut jugar avui per un alt risc de lesionar-se. Ara tenim uns dies per descansar fins dimarts".

"Avui hem estat, de nou, solidaris i propers. Els atacants ens han donat el que els demanem sempre. Ells necessiten ajuda per atacar i els defenses, ajudes per defensar. La clau és ser solidaris".


La roda de premsa de Luis Enrique posterior al partit contra el València per fcbarcelona

Bartomeu destaca el paper de l'afició

Josep Maria Bartomeu ha ressaltat l’esforç de tot l’equip per superar el València: “Els jugadors tenen molta ambició i això s’ha demostrat en un partit contra un equip que ha pogut descansar tota la setmana”. El president del FC Barcelona ha destacat, també, el paper de l’afició: “Volem que tothom vingui a animar, i això els jugadors ho noten”. Respecte del gol 400 de Leo Messi, Bartomeu ha comentat: “No es pot dir res més d’ell. Tenim el millor jugador del món i està amb nosaltres, hem d’estar molt satisfets”.


Tornar a dalt