fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, amb Unzué, en l'entrenament d'aquest divendres / MIGUEL RUIZ-FCB

Falten només tres jornades per acabar la Lliga, la final de Copa del Rei i, si a l’Allianz Arena s’aconsegueix un resultat positiu, una final de la Lliga de Campions a Berlín. Tot plegat fa que l’equip vegi “els objectius més a prop” i que els jugadors estiguin “motivats”. Segons paraules de Luis Enrique en el dia del seu aniversari, el més important és “centrar-nos en la Reial Societat”. “Ja sabem quines són les dificultats que hi ha per guanyar i aquest dissabte pot haver-hi un altre partit molt atractiu que ens pot acostar a les nostres opcions de Lliga”.

A continuació desglossem, per temes, les declaracions de Luis Enrique a la roda de premsa d’aquest divendres:

La visita de la Reial Societat

“Tinc la seguretat que hem de guanyar el següent partit. Després ja veurem si els necessitem guanyar tots per guanyar la Lliga. La majoria d’equips tenim coses per jugar-nos”.

“És cert que els partits de després d’un duel intens de Lliga de Campions poden ser perillosos, però la proximitat de tancar una Lliga fa que aquest partit tingui una importància màxima per a nosaltres. La clau per aconseguir aquest títol de Lliga és sumar aquests tres punts”.

El bon joc de l’equip

Per marcar gols i no encaixar-ne la clau és ser un bloc en l’aspecte ofensiu i també en el defensiu. Cal pensar que per atacar i per defensar en necessitem de tots”.

“A mesura que s’acabi la temporada es lògic que l’equip vegi els objectius més a prop i que els jugadors estiguin motivats”.

“És el moment més dolç de la temporada, però hi ha la dificultat d’aconseguir l’empresa per la qual lluitem. Ja arribarà el final de temporada per valorar si hem estat capaços d’aconseguir els objectius”.

La temporada

“Estem fent un gran campionat, així ho diuen els números, però hi ha un equip com el Reial Madrid que està fent el mateix. És una de les Lligues més disputades i això ho fa més apassionant, més motivador. Tenim la fortuna de dependre de nosaltres”.

“Queden cinc partits, o sis si som millors que el Bayern. Seran sis finals i ho plantejarem així”.

Aquesta temporada l’hem tirat endavant entre tots. Nosaltres, per fer alineacions, ho valorem tot. La intensitat, el desgast físic, etc.”.

La possible vaga

“No crec que s’arribi al moment de no poder jugar partits. Cal que imperi el diàleg. Totes les parts tenen la seva raó i hem de tenir en compte el que pensen els protagonistes, que són els jugadors. Esperem que la temporada acabi quan hagi d’acabar, que així està planificat”.


Luis Enrique: "Es el momento más dulce de la... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();