fcb.portal.reset.password

Luis Enrique durant el partit contra el Màlaga / MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]]

Luis Enrique ha realitzat una lectura molt detallada de la derrota contra el Màlaga al Camp Nou, diferenciant el joc realitzat a la primera i a la segona part. En el primer temps, segons Luis Enrique, han estat bé: "El rival ha aprofitat un error però l’ordre i l’equilibri han estat correctes”. A la segona part, no obstant, “no ha estat el millor dia en l'àmbit individual i col·lectiu”. “Ens ha faltat equilibri i paciència a l’atacar”, ha dit l’entrenador blaugrana.

Aquestes són les declaracions de l’entrenador del Barça, després del partit del primer equip contra el Màlaga:

“Ha estat molt difícil cercar espais. Quan tens dificultats en tancar la segona línia, el partit es converteix en el que hem vist”.

“És un resultat que ens fa mal, però el Màlaga ha fet un bon plantejament”.

“És evident que amb un rival tancat sempre hem trobat solucions, però avui amb una interpretació menys bona i amb l’encert del rival, ens hem endut una derrota que quasi considero merescuda”.

Sobre el gol del Màlaga: Els errors són de tots, de l’entrenador, dels jugadors i de l’equip en general. Mai individualitzem els errors”.

Sobre el pròxim partit contra el City: “Les derrotes quan apareixen són doloroses i costa recuperar-se, però intentarem ser el mateix equip de sempre a Manchester”.

“Com abans juguem el pròxim partit millor i així ens treurem del cap el partit anterior”.
Sobre les opcions a la Lliga: “Al final serà campió de Lliga qui faci més punts. Ja veurem qui és l’equip que ho aconsegueix. Queda molta Lliga”.

Declaracions de Gracia

Per la seva banda, Javi Gracia, l'entrenador del Màlaga, ha destacat que és "un resultat just": "Hem fet el partit que havíem de fer. Defensant molt bé, sense errors i aprofitant les nostres opcions". “No ha estat la millor primera volta, però a poc a poc estem tornant a la normalitat i estem més centrats i amb més treball aquest partit ens servirà d’estímul per a aquesta segona volta”, ha dit Gracia.


Luis Enrique: "Nos ha faltado equilibrio en... por fcbarcelona

Bartomeu: “La Lliga és molt llarga”

“No podem retreure res als nostres jugadors”, considera el president Josep Maria Bartomeu. "L'ambició era la mateixa i no hem d’oblidar les onze victòries consecutives”. Segons el president blaugrana, “La Lliga és molt llarga i no hi ha res decidit”. “Cal passar pàgina”, assegura Bartomeu. Ara toca anar a Manchester i jugar contra el City, "un equip ple d'estrelles i que ja coneixem de la temporada passada. Espero que passem l'eliminatòria però sabem que serà difícil". 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();