fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant la roda de premsa d'aquest dissabte / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Luis Enrique veu l’equip “il·lusionat” amb el debut a la Lliga 2014/15. “Ha estat una setmana molt bona pel que fa a la dinàmica d’entrenaments i ens presentem amb la mateixa il·lusió amb què vam fer-ho al Gamper. Sabem que l’Elx ens plantejarà dificultats i que és un equip molt treball tàcticament en l'aspecte defensiu”, ha assegurat a la roda de premsa prèvia al matx d’aquest diumenge (21 hores, Canal Plus).

Pel tècnic aquest duel amb l’Elx és el més important a hores d’ara. “El futur pot ser il·lusionant, però ens preocupa el present, i això és el partit de l’Elx. En l'aspecte mental, tenim la il·lusió de debutar i l’ambició de començar guanyant el nostre primer partit de Lliga”, ha declarat.El futur pot ser il·lusionant, però ens preocupa el present, i això és el partit de l’ElxAlhora, ha comunicat que, en els partits de casa, no facilitarà la llista de convocats fins al dia de partit: “Dono l’onze inicial als jugadors una hora i mitja abans del partit. Necessito una competència ferotge i per això necessito que se sentin titulars tots”. En aquest sentit, també ha anunciat que els viatges, sempre que es pugui, es faran el mateix dia de partit, perquè el jugador pugui gaudir d’un “entorn familiar” com més temps millor.

Quant al partit amb l’Elx, ha assegurat que té clar l’onze titular, però no n'ha donat pistes. Tampoc pel que fa a Pedro i Neymar Jr, que han patit aquesta setmana una gastroenteritis i un esquinç de grau 1, respectivament. “Diumenge veurem el seu estat exacte. En principi compto amb els dos”, ha manifestat.L’Atlètic és l’actual campió i, per tant, el màxim favorit, pel respecte que cal tenir al vigent campióEl tècnic també s’ha referit als dos principals rivals a la Lliga, l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, que aquest dimarts i divendres van disputar-se la Supercopa d’Espanya, amb victòria final per als matalassers. “L’Atlètic és l’actual campió i, per tant, el màxim favorit, pel respecte que cal tenir al vigent campió. Té la mateixa idea, fins i tot perfeccionada, de l’any passat. Fa un any, abans de començar la Lliga, ja vaig dir que el veia com un clar favorit al títol i que ho faria bé a la Champions”. Del Reial Madrid, ha assegurat que “es l’etern rival i també s’ha reforçat”.

Tot seguit, ha declarat: “Nosaltres partim amb la il·lusió del que no ha guanyat res l’any passat: en il·lusió i esperança no ens guanya ningú”.

Per acabar, Luis Enrique ha confirmat que “Messi està en unes condicions òptimes”. “Com tots els seus companys, té moltes il·lusions i ganes de reconciliar-se amb els resultats”, ha afegit. Així doncs, tot està a punt per a l’inici de Lliga al Camp Nou.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();