fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Barça torna aquest dissabte a la competició amb un partit clàssic de la Lliga contra l’Athletic Club. Abans, Luis Enrique ha comparegut aquest divendres en roda de premsa i ha lloat totes les virtuts del conjunt basc. “Em preocupa tot de, l’Athletic. Fa moltes temporades que ho fa molt bé”, ha comentat abans d’afegir que “és l’equip que millor pressió fa en atac”. En el mateix sentit, destaca que per al seu equip és “molt motivant enfrontar-se a l’Ahletic”.

Luis Enrique ha repetit en diverses ocasions que li “encanta l’Athletic” i “el treball d’Ernesto Valverde al capdavant”. “La pressió i l’estratègia són dues de les seves grans armes, intentarem contrarestar-ho i els jugadors estan advertits”, ha destacat abans d’afegir: “No especulen, van a l’atac i dominen molts aspectes del joc”.La pressió i l’estratègia són dues de les seves grans armes, intentarem contrarestar-ho. Els jugadors estan advertits

Després de l’aturada de la competició pels compromisos internacionals, els jugadors s’han anat incorporant progressivament. “Tots els condicionants són importats a l’hora de fer l’onze inicial: el viatge, la condició física, els entrenaments de la setmana, etc.”, ha afirmat el tècnic asturià. Entre altres condicionants, l’inici de la Champions League, que començarà la setmana que ve al Camp Nou contra l’APOEL –dimecres a les 20.45 hores.

Segons ha confirmat Luis Enrique, “Neymar Jr està en condicions òptimes per jugar, com quasi tots”. També Leo Messi, que “ha treballat tota la setmana al marge del grup i després amb els companys”.Això és una carrera de fons i encara no hi ha cap jugador al 100%

Quant al rendiment dels seus jugadors, Luis Enrique ha tornat a destacar “la bona actitud”, però ha recordat que “això és una carrera de fons i encara no hi ha cap jugador al 100%”. A més, ha destacat: “Hi ha competència, com havia demanat, i això ajuda”. Davant d’un derbi madrileny que també es disputa dissabte, el tècnic blaugrana ha destacat: “Només m’importa el nostre partit, perquè és l’únic en el qual podem tenir incidència. És impossible que perdin els dos”.

Tornar a dalt