fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en l'entrenament d'aquest divendres. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

[[DES_1]]En la roda de premsa prèvia a la visita a Vallecas, Luis Enrique ha parlat, i molt, de les particularitats del proper rival del Barça a la Lliga. “El Rayo és un equip que m’agrada especialment. No especula, et complica i amb la pilota sap jugar”. Seguia: “És un exemple d’equip atractiu sense gaire pressupost, una referència”. Per tot això, el tècnic asturià reconeixia: “M’agrada molt el Rayo i el seu entrenador”.

De Paco Jémez manifestava: “Té una identitat futbolística i la transmet als seus jugadors. I advoca per un futbol que m’agrada i amb què m’identifico. Està fent una gran tasca i crec que és un entrenador més que preparat per agafar un equip gran”.
Paco Jémez està fent una gran tasca i crec que és un entrenador més que preparat per agafar un equip gran
Així, Luis Enrique espera “un partit molt difícil”, amb un contrari “molt intens i que pressionarà a dalt”. A més, segons ell, hi haurà un objectiu comú: “Els dos equips voldran el mateix. Considerem que la pilota és fonamental per aconseguir la victòria. La idea de portar el pes del partit és clara per part dels dos”. Això sí, l’entrenador blaugrana ho tenia clar: “Sens dubte, el més important serà el marcador final”.

En contínua evolució

D’aquesta manera, Luis Enrique visualitza “un partit diferent” al del Parc dels Prínceps, que va suposar la primera derrota de la temporada. En aquest sentit, ha reiterat els seus pensaments del 3-2 a París: “Hi ha alguns errors que davant rivals d’aquesta entitat et penalitzen. No va ser el nostre millor dia, però vam oferir una versió més que acceptable”.

I és que, tot i el sotrac, el tècnic es mostrava molt optimista amb el creixement del seus homes. “És una contínua evolució. Això és molt llarg, amb molts canvis i variants. Al final de temporada veurem on som. Ara mateix estic encantat amb la situació de l’equip i de veure com s’entrena. El veig en una bona línia”.

Luis Enrique, a més, ha explicat que pren “una posició neutra davant les crítiques”. Assegurava: “Conec la casa i fa molts anys que em dedico al futbol. No es tracta de comprendre-les, sinó d’acceptar-les”. Alhora, ha indicat que aquestes crítiques no li faran canviar “ni la manera d’actuar ni els plantejaments”.

L’estat de Rafinha i Vermaelen

Luis Enrique Martínez també ha parlat de dos dels jugadors que han passat per la infermeria recentment. De Rafinha, preveu que rebi l’alta dissabte: “Té bones sensacions i han desaparegut les molèsties”. Amb Vermaelen s’ha mostrat més prudent: “Després de gairebé no jugar l’any passat, no arriscarem. De seguida estarà amb nosaltres al màxim”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();