fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en el partit contra el Còrdova / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Luis Enrique ha destacat la bona feina i l’evolució contínua que està tenint l’equip. “Clar que tenim rematada, contundència, jugadors a dalt que poden fer gol. Tampoc encaixem gaires gols. És un còctel interessant. No és suficient per liderar la Lliga però és una dada interessant”, ha comentat l’entrenador després de la victòria contra el Còrdova, que serveix per tancar el 2014. L’asturià ha comentat des de la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou que hi ha molt marge de millora però que cal ser positius. “No ens hem de mutilar ni flagel·lar per estar a quatre punts si el Madrid guanya el seu partit. No veig coses negatives ni que em preocupin”, ha destacat.Aquesta aturada ens pot anar molt béL’equip marxa de vacances de Nadal fins al 30 de desembre. Luis Enrique ha remarcat: “Aquesta aturada ens pot anar molt bé”. I és que un cop torni als entrenaments el Barça afrontarà mesos decisius per acabar la temporada amb títols. És per això que ha aconsellat als jugadors que “tornin amb les piles molt carregades a nivell mental i preparats per al que ve, que és molt atractiu ja que estarem immersos en totes les competicions”.

Pel que fa el partit d’aquesta tarda, que ha acabat amb golejada, el tècnic ha comentat que “el comportament del Còrdova ha estat molt semblant a la majoria d’equips que han passat pel Camp Nou. S’ha replegat, ha tancat espais i ha generat poques solucions. El partit ha estat obert fins al 2-0, i després s’ha trencat”.Montoya ha tingut la possibilitat de jugar dos partits perquè s’ho ha guanyatUna de les novetats de l’alineació blaugrana ha estat la presència de Martín Montoya a l’onze. “La situació dels jugadors que no participen és difícil. Montoya ha tingut la possibilitat de jugar dos partits perquè s’ho ha guanyat, perquè he vist que quan ha jugat ha estat molt bé. Amb mi, qualsevol jugador pot canviar la situació”.

Luis Enrique també ha destacat la bona actuació de Pedro en els darrers partits. “És un jugador de rendiment top. Al principi de temporada ha tingut dificultats per arribar al gol, però ara és un Pedro difícil d’aturar”.


Luis Enrique: "Lo que viene es muy atractivo" per fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();