fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, al Nuevo Arcángel / MIGUEL RUIZ-FCB

“Hem de sortir cada partit a guanyar, no hi ha una altra manera d’afrontar els partits”, ha assegurat Luis Enrique a la sala de premsa del Nuevo Arcángel. Després de golejar el Còrdova, el tècnic del Barça ha explicat: “Dependre de nosaltres mateixos significa guanyar tots els partits. Avui ho hem fet i ara toca descansar i esperar per veure què fa el nostre rival”. “El resultat ha estat molt elevat per l’efectivitat que hem tingut a la segona meitat, però al minut 39 semblava que la pilota no volia entrar i estàvem pendents de saber si aquest seria el típic partit en què no estaríem inspirats”, ha puntualitzat Luis Enrique.

“El futbol és un esport molt complex. És cert que estem bé ofensivament, però abans de cada partit s’han de tornar a generar les situacions de joc que t’apropen als resultats”.

“Hem combinat bé el joc interior i l’exterior. Quan els passadissos interiors estan ben tapats hem de buscar els exteriors per aconseguir bones opcions. Avui hem trobat solucions i hem aconseguit dos gols”.

“Ens estem apropant a l’estiu i és lògic que la temperatura afecti els jugadors. No passa res. Tenim dies suficients per recuperar i arribar bé al partit de dimecres”.

“Arribar a aquestes semifinals de la Champions amb la temporada que estem fent ens reforça, però hem de confirmar-ho dimecres. És una eliminatòria molt complicada, i més a semifinals”.


Luis Enrique: "El equipo ha hecho los deberes" por
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();