fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant un entrenament / MIGUEL RUIZ-FCB

Luis Enrique ha comparegut aquest divendres al matí per repassar tota l’actualitat blaugrana, que no és poca. Hem fet una tria de les seves declaracions més destacades.

Sobre el derbi amb l’Espanyol:

“Només existeix un partit, i és el d’aquest dissabte. És un derbi, amb tot el que això significa per a l’afició. És un dia clau per a nosaltres”.

“Víctor Sánchez és un jugador important per a ells. El coneixem bé perquè està format al Barça, però qualsevol jugador de l’Espanyol estarà molt motivat. Hem de ser conscients del que ens juguem i contra el rival que ho fem”.

“En l'aspecte futbolístic, l’Espanyol és un equip que defensa molt bé. Defensa en bloc i s’ha de tenir un bon dia per superar-lo”.

“Em preocupa la seva transició i Sergio García, que és el seu jugador amb més talent i que també coneixem. És un partit molt maco de jugar”.

“Serem intensos perquè el partit ens ho demana”.

La recta final de Lliga:

“Això és la recta final i l’estat anímic de l’equip és clau. El veig amb una dinàmica molt positiva”.

“Crec que els equips de dalt perdran punts; tant de bo no siguem nosaltres. Per capacitat els podem guanyar nosaltres, però és molt difícil”.


Sobre la semifinal contra el Bayern:

“És un partit especial perquè és Guardiola qui està al davant. Serà el primer cop que torni al Barça. També serà especial per als jugadors”.

“Hem fet deu partits de Champions i n’hem guanyat nou. Sortirem a guanyar tant a casa com a fora. El plantejament que tindrem serà claríssim”.

“Guardiola és el millor perquè ha aconseguit molts títols, per la manera com ho ha fet i perquè s’ha adaptat a un altre país, amb un idioma molt difícil i hi ha impregnat la seva idea”.


Luis Enrique: "Seremos intensos en el derby" by fcbarcelona
Tornar a dalt